Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

Płacenie za badania.

Polecane posty

Gość płacimy płacimy

Gość tak płacimy
A propos, ile płacicie prywatnie za cytologię? chodzi o duże miasta, najlepiej Warszawa.

Gość tak płacimy
ups, nie zauważyłam, że chodzi o badania w ciąży. Ale dobrze wiedzieć, bo zaczynam się nad tym zatanawiać ;) A z tą cytologią to mnie dobiłyście, bo ja płacę 45 zł i to wcale nie w jakiejś wypasionej przychodni :(

Gość tak płacimy
Franka - ale masz pociesznego bobasa :)

Gość malgolcia15354647
Ja chodzę prywatnie do ginekologa i niestety za każde zlecone mi badanie muszę zapłacić. Jaka cena? To zależy jakie badanie. Zwykle ceny nie są aż takie wygórowane, ale jak badań jest wiele, to niestety sumka się zbiera. Np. pierwszą kwotę, która mi się zebrała to 76 zł, a teraz płaciłam 40 zł. Np. badanie ogólne moczu kosztuje u mnie 6zł, glukoza 5zł (ale jak masz np. krzywą cukrową to pobiorają Ci dwa lub trzy razy krew i wtedy płacisz 10 lub 15zł), morfologia 7 zł, toksoplazmoza 10zł, WZcoś tam też 10 zł... To zależy jakie badanie. A wiele ich jest i są one różne. Cennik jest w inetrnecie (do mojego szpitala). Jeżeli chcesz, to podam Ci link. Pozdrawiam :).

Gość malgolcia15354647
No właśnie... Nie dość, że płacimy za lekarza, to jeszcze za badania... Ehh... Niestety za wszystko w życiu się płaci :/