Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

najnowszy numer avanti

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

z jakiego sklepu jest sukienka, z najnowszej okładki avanti? chodzi mi o tą niebieską

Gość prosze bardzo jest odpowiedz
sukienka CM Nadarzyn, box Dagnez, nr 284, 400 zł Poliester, lycra. Rozmiary: 36-40 naszyjnik (na nadgarstku) Lemoniq, 200 zł Pozłacany i posrebrzany metal TOREBKA Menbur, 220 zł Poliester buty Menbur, 359 zł Poliester. Rozmiary: 36-41

Gość Boże ale idiotka
Dziewczyno,albo udajesz idiotkę albo nią naprawde jesteś... .żal mi Ciebie ..:/ Po pierwsze ubrania Avanti-typowej popularnej gazety..są niezdobywalne ich dojścia są niezależne od ich ceny,barwy,i koloru....jeśli nie wiesz ja ci to wytłumaczę.... Po prostu ubrania typowe : bluzki,buty,spodnie...na stronie z tagzwaną (nagłówek) "Moda" są oznaczane np. H&M cena...itd.. niekoniecznie wiążonc się z ich prawdą... ty czytasz i w to wieżysz..idiotka... te sukienki (okładkowe) są...robione Shoppinngiem czyli typowym programem komputerowym który sam za ciebie projektuje ciuchy jakie tylko Ci się wymarzą...tak samo jest z Gazetą..Każdą ! Sama mam rodzinę pracującą nad tymi sprawami i nie tylko... pozatym każda gazeta np ta Avanti jest (dystrybucyjna), chyba ci już nie musze tłumaczyć.?! Ah..Muwi się trudno...na tym świecie są też idioci...;)

Gość takich idiotyzmów już dawno
nie czytałam. Dziękuje już dawno się tak nie uśmiałam.

Gość ghjkl
do BOŻE ALE IDIOTKA- zamiast w Avanti zainwestuj w slownik ortograficzny,albo skonsulltuj pisownie z jakimś choćby siedmiolatkiem