Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelka etc.

20+ latki pamietacie zabawy w podchody, zbieranie karteczek z notesow itp?

Polecane posty

Persephone hehe fajnie ze wkleilas ten link...Jacykow hehe jakji niepodobny do siebie :) A Chylinska lubie :) Ale Jacykow...nono

Gość
Cześć dziewczynki Jacykowa to ja uwielbiam :-D

Gość
wklejcie linka w google

Gość
Janka mój ulubiony serial :-D dzięki za przypomnienie. Jak mogłam zapomnieć

a kto pamieta "Ballade o lekkim zabarwieniu erotycznym"?? http://www.youtube.com/results?search_query=ballada+o+lekkim+zabarwieniu+erotycznym&search_type=&aq=2&oq=ballada do tej pory nie rozumiem dlaczego dziewzyny sie chwalily ze sa modelkami i fotomodelkami i braly udzial w walkah w kisielu, w makaronie, pozwalaly sie na imprezach oblewac woda ( podczas wybor miss mokrego podkoszulka ) facetowi, ktry zaplacil im za to np. 50 zl

Gość
Iza Balladę pamiętam zawsze oglądałam,żenujące te dziewczyny Co do Janki to miałam podobny pierścionek,zmieniał kolor pod wpływem temperatury,dostałam go od mojego kolegi-sąsiada z za ściany,z którym byłam nierozłączna.Jego mama jeszcze niedawno mi powiedziała że cały czas miała nadzieję że się pobierzemy.:-D :-D :-D Był dla mnie jak brat.Do tej pory jak przyjeżdża to wspominamy to wszystko.

Gość
Pamiętam balladę żenujące te panny :o Co do Janki to miałam podobny pierścionek dostałam go od przyjaciela-sąsiada z za ściany,pierścionek zmieniał kolory pod wpływem temperatury.Przywiózł mi go z Włoch.Byliśmy nierozłączną parą przez paręnaście lat.Jeszcze niedawno jego mama powiedziała mi że cały czas miała nadzieję że się pobierzemy :-D :-D :-D A my przecież jak brat i siostra :-D

Gość
Znowu duble :-D Sypie się kafe ewidentnie

Gość
Tak dokładnie to samo zawsze oglądaliśmy na video ten film i płakaliśmy :-D Dziękuję Bogu że miałam super dziciństwo i super przyjaciół do dziś,z ktorymi można powspominać

Gość
Kurcze nie da rady skopiować tego mojego linka,ale chodzi mi o takie plastikowe pudełeczko jak od zapałek,tam była taka myszka.Jak się otwierał pudełko z jednej i z drugiej strony to po obu stronach była ta myszka.Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam,ktoś musi pamiętać :-D

Pamiętam te seriale wszystkie, mimo, że niektóre poznałam dopiero jako nastolatka;) A "Ballada..." tak to było totalne żenua, ale czasem bywało śmiesznie:D Chociaż bardziej chyba wypada płakać się niż smiać:O A skoro zahaczamy o dokumenty, oglądałyście "Nieparzyści"? To było o ludziach szukających parnetrów. Pamiętam, że tam była taka strasza pani, ale taka już staruszka, miała chyba z ponad 80 lat i ciągle gadała o seksie:D Ja postaram się Wam zrobić te fotki moich karteczek po pracy, mam nadzieję, że baterie w aparacie mam naładowane;)

xauzi ale super te kolczyki :) Ale Krecika nigdy nie lubiam - wiem, ze bede za to wykleta ale naprawde go nie znosilam hehe :) To samo z Wilkiem i Zajacem heh :) A ogolnie co z ta kafe? Ostatnio coraz gorzej z nia

Gość
Nie pamiętam Nieparzystych lilka ale koniecznie zrób foty wszystkiego co masz z dawnych lat.Ja niestety mam tylko jednego misia którego nie dam skrzywdzić :-D

Lilka - zrob fotki kartezek, ja twz je mialam ale zy jeszcze gdzies sa? Pamietam "nieparzysci' :) A pamietacie "Amazonki"? "O amazonko, o amazonko czy zechcesz zostac moja zonka" hehe

Gość
Iza ja krecika ubóstwiałam,Wilka i zająca również,ale przyznaję szczerze że krecik miał strasznie durny śmiech :-D