Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesołu heniutek z gliwic

dziewczyny, wolicie facetów młodszych, rówieśników czy starszych o kilka lat?

Polecane posty

Gość wesołu heniutek z gliwic

Gość melamela
bylam przez 2 lata z mlodszym o 2 lata. chyba nastepnym razem bede rozgladac sie za moim rowiesnikiem lub troche starszym ode mnie, bo jak wiadomo faceci wolniej dojrzewaja =/

Gość starszych min 5 lat a mam 23

Gość Finkaaaaaa
Ja preferowałam zawsze starszych od siebie 3-4 lata, ale ostatnio przekonuje sie ze 2 lata mlodsi tez w niczym nie sa gorsi:D

Gość melamela
zalezy jeszcze w jakim wieku sa ci 2 lata mlodsi :p ja mam np tylko 20 lat, a bylam z 18latkiem ..

Gość Finkaaaaaa
No ja mam 22 i niejako spotykam sie 20-latkiem ale to ciekawa odmiana po 4,6,czy 10 lat starszych facetach.Jest w nim wiecej energii i entuzjazmu no i beztroski bo to jeszcze dzieciak,ale tak pociagajacy...mmm

Gość zdecydowanie starszy
min. 13 lat

Gość a czy
facet o 10 lat starszy jest ok np. czy związała by się któraś z was o 10 lat starszym?

Gość xcxxbgfdxc
Tak.Nie wyobrazam sobie zwiazku z rówieśnikiem.. starszy 5-10 lat to fajnie:)

Gość Finkaaaaaa
Byłam z 10 lat starszym i z 13 lat starszym ale ja to chyba za mloda jestem na takie zwiazki.narazie tematy rodzinne mi nie w glowie wiec wole tych 3-4 lata starszych a wlasnie do mlodszych sie przekonuje coraz bardziej:D

Gość a czy
a ile masz lat? ja 29 a podoba mi się 20 letnia dziewczyna i dla tego pytam?

Gość 10 lat starszy to przepaść
nie wyobrażam sobie

Gość melamela
hah no chyba ze tak :P ja zaczelam byc ze swoim kiedy mial 16lat (ja 18). bylismy razem 2lata i wlasnie sie rozstalismy .tak naprawde nie wiem czy on mnie wogole kochal, mimo ze jak na swoj wiek jest mega dojrzaly.. eh, moze z jego strony to bylo tylko glupie przywiazanie i zauroczenie =/

Gość Finkaaaaaa
Pisalam -22. a to czy 10-letnia roznica wieku jest przepascia to zalezy od konkretnych osob.mi jakos wiek nigdy nie przyszkadzal. mam i pary znajomych ktorzy tworza stale zwiazki z taka roznica wieku i sa maja bardzo udane zwiazki.

Gość im strasi tym gorzej
:o najlepiej w podobnym wieku, choc zastanawiam sie nad troche mlodszym;-)

Gość a czy
tak się czasem zastanawiam czy to wiek ma znaczenie, ja się spotykałem z dziewczynami w swoim wieku i wszystkie chciały czegoś tylko nie stałego związku a mówi się że kobieta tak 25 i powyżej to stałości chce a nie zabawy, młodsze z tego co zaobserwowałem nie są takie wyrafinowane i się nie zabawiają tak facetami no może smarkule typu "galerianki" blee

Gość Finkaaaaaa
Ja wlasciwie nigdy nie przywiazywalam uwagi do tego ile facet ma lat-zalezalo od tego co ma w glowie i jak ma poukladane, to jak mnie traktowal i zachowywal sie wobec mnie.wiek byl chyba ostatnim czynnikiem decydujacym o spotykaniu sie z danym osobnikiem

Gość a czy
Finkaaaaaa masz rację, kobiety mają trochę prościej bo facet jak szanuje to do końca a jak nie uszanował to się kiedyś powtórzy a z dziewczynami miałem tak, bardzo chciały a potem nie wiedziały same czego chciały.

Gość drente
finkaaaa umow sie ze mna:)

Gość Finkaaaaaa
Bardzo młode z reguły sa niezdecydowane.Ja jestem typem który na poczatku otwarcie mowi czego oczekuje od tej znajomosci i dokad jest granica czegokolwiek.Niestety nie kazda tak potrafi

Gość Finkaaaaaa
No z umawianiem sie ze mna to nie tak łatwo:D To ja wybieram z faceta a nie facet mnie:P

Gość drente
Finkaaaa jezeli piszesz prawde to ja lubie takie kobiety

Gość brarara tiki tiki
ja zawsze wolałam starszych tak o 5-6 lat a mam starszego o 23 lata

Gość a czy
wiesz Finkaaaaaa większość chłopaków, którzy dostali :po głowie" od kobiet marzą aby spotkać taką, która ich wybierze i będzie konsekwentna :-)

Gość Finkaaaaaa
Dlaczego mialabym kłamac:P nie lubie nawet tego robic. A co do facetow o 20 i wiecej lat starszych -sorry ale nie dlabym rady spotkac sie z facetem w podobnym wieku jak moj ojciec

ja tez zawsze starszych wolalam i jestem z kims o 8lat starszym, ale czasami sobie mysle, jakby to bylo z takim mlodym :P tak kolo 20 lat :D ale nie na zwiazek, tylko tak dla zabawy :P

Gość brarara tiki tiki
no popatrz ja tez tak mówiłam a jest mi idealnie i żaden facet nie umiał mnie tak zaspokoić jak ten obecny mmmmm

Gość a czy
ale ja nie napisałem że kłamiesz, jeśli tak to odebrałaś to przepraszam, no i zgadzam się że 20 lat to już za dużo max 12 i koniec.

Gość drente
Finkaaaa ile masz lat?:P