Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trakalalallala

napisać do niej???poradźcie

Polecane posty

Gość trakalalallala

spotykałam się z chłopakiem co prawda tylko dwa miesiące ale ja byłam bardzo zakochana on poświęcał mi każdą wolną chwile szalał za mną widać że mu zależy..i nalge usłyszałam-zostańmy przyjaciółmi zasługujesz na lepszego faceta..świat mi się zawalił..płakałam dni i noce miesiąc byłam na lekach "poprawiających humor i wracających chęć do życia" ...po półtora miesiąca jego kolega zlitował się nademą i usłyszałam że Łukasz miał dziewczynę od dwóch lat i ma nadal...poza tym wygadywał na mój temat niestworzone rzeczy..przebolałam.znalazłam jego dziewczynę na naszej klasie już dawno temu..nic z tym nie robiłam bo nie chciałam..ale napisałam list..narazie nie wysłałam ..nie wiem czy to dobry pomysł nie mam tyle odwagi mieszać w jej życiu a wiem że on nadal się z kimś spotyka list brzmi następująco: Długo zastanawiałam się nad tym czy do Ciebie napisać doszłam jednak do wniosku,że chyba lepiej późno niż wcale.Był to duży dylemat.Nie znamy się ale znam osobę Ci blisko Twojego chłopaka Łukasza-który przez pewien okres czasu spotykał się ze mną niestety zapomniał wspomnieć że jest w związku-przedstawił się jako osoba wolna.Nie pisała bym Ci tego,ale wyglądasz na sympatyczną kobiete i chyba warto wiedzieć z jakim człowiekiem jest się w związku...Bo ja już przeżyła jak to jest gdy ktoś pokazuje,że mu zależy,daje nadzieję a gdy wszystko za bardzo zabrnie-nieporadnie się wycofuje.Przeżyłam ciężkie chwile,szczerze powiedziawszy,ale nie wiedziałam po rozstaniu z Łukaszem o Tobie jeszcze przez miesiąc dopiero jeden z jego kolegów z pracy mnie uświadomił jak to wygląda.Chciałam Cię przeprosić,bo najgorszę co może być to spotykanie się z facetem zajętym,tylko w moim przypadku nie wiedziałam że jest on zajęty...mam od niego zapisanesms-y w czasie gdy byliśmy razem .Chciałam Cię tylko poinformować i nic więcej,bo ta sprawa za dużo namieszała w moim życiu i nie chcę do tego wracać.Pozdrawiam

Gość odpuść sobie
Raczej sobie odpuść...

Gość oczywiscie ze
pisać, niech wie z kim sie spotyka.. ja wolalabym wiedziec na jej miejscu

Gość trakalalallala
oni już ponad dwa lata są razem..wiesz to kupe czasu z życia wyjęte warto burzyć..a z drugiej strony lepiej żeby wiedziała niż za 5 lat wyjdzie...nie wiem sama

Gość odpuść sobie
Tylko, że jeżeli ona jest w nim zakochana to i tak nie uwierzy a autorka wyjdzie na zazdrosna i zdesperowana kobiete..

pisz,nie zastanawiaj sie. ten lukasz wali dziewczyne po rogach a ona pewnie nic nie wie. ja bym chciala wiedziec.

Gość trakalalallala
nie mam zamiaru pod wiadomością podpisywac się imieniem i nazwiskiem itd...wiesz ja gdybym chciałą to narobię mu brudu takiego jaki on mi.mam jego sms zdjęcia ze mną wspólne imprezy znajomi mogą potwierdzać

Gość zemsta fryzjera
napisz do niej, powinna wiedziec jaki z niego gagatek, tylko wczesniej popraw bledy :P

Gość trakalalallala
zastanawiam się czy nie poczekać on teraz znów umawia się z jakąś inną i znów tą dziewczynę okłamuje..znów na dwa fronty w sumie jak ta jego kobieta się nie zorientowała skoro o ponad miesiąc dzień w dzień był ze mną wracał czasem o 1 w nocy...ślepy by zuważył że coś nie tak

Gość napisz niech wie co trobi
jej chloptas

Gość Ewaldi
kiedyś były Prezydent Kwaśniewski powiedział pewne słowa, które już są kultowe, czyli powiedział : SABO i Ty Dorn - nie idźcie tą drogą , nie idźcie , to samo Tobie powiem - nie idź tą drogą , tylko stracisz i brudów narobisz , zostałaś oszukana ale radzę ugryź się w język, wiesz jak jest ale to już nie będzie dotyczyć Ciebie , natomiast - ostrzegaj wszystkie koleżanki, gdy zauważysz, że on inne dziewczyny oszukuje pisanie maila do jego obecnej dziewczyny nie pomoże nic ,

Gość CrazyAnia
Ja bym na twoimmiejscu napisała ..nie krzywdzi tylko cb ale też dziewczyne z którą jest ^^

Gość trakalalallala
ewaldi..wiesz chyba masz rację ja do dziś czuję smutek czasem popłaczę niestety nie umiem tak wymazać kogoś ze swojego życia..popostu nie chcę by spotkało to jeszcze pare innych dziewczyn

Gość nie pisz
ona i tak jemu uwierzy :)

Gość Ewaldi
masz już nauczkę , nie wiedziałaś o tym, że on ma swoją partnerkę i to Ciebie usprawiedliwia , nie ma co się mazać z tego powodu , co było a nie jest nie pisze się w rejestr , obserwuj z daleka i nosek do góry, niczego złego nie zrobiłaś ale radzę, do tej jego dziewczyny nie wysyłaj maila , nic nie zyskasz na tym

Gość tylko popraw
"Długo zastanawiałam się nad tym czy do Ciebie napisać. Doszłam jednak do wniosku,że chyba lepiej późno niż wcale. Był to dla mnie naprawdę duży dylemat. Nie znamy się, ale znam dobrze bliską Ci osobę, mianowicie Twojego chłopaka Łukasza. Przez pewien czas spotykaliśmy się ze sobą, niestety nie poinformował mnie o fakcie, że jest w stałym związku i ma dziewczynę, utrzymywał za to, że jest wolny. Ciężko mi się to pisze, ale wyglądasz na sympatyczną kobietę. Sama chciałabym wiedzieć wcześniej o tym, że Łukasz mnie oszukuje, więc uważam, że Ty także masz do tego prawo. Ja już swoje przeżyłam, nie jest mi łatwo z tym, że osoba której ufałam i na której mi zależało, która dawała mi nadzieję i sama zapewniała o tym, że jej zależy - wycofuje się, pozostawia samej sobie bez słowa wyjaśnienia. Będąc z Łukaszem nie wiedziałam, że jest też jednocześnie w innym związku - uwierz mi, nigdy nie zaangażowałabym się w takie relacje z zajętym facetem. Dowiedziałam się o Twoim istnieniu jakiś miesiąc po rozstaniu, uświadomił mnie jeden z kolegów z pracy. Ta sprawa bardzo dużo namieszała w moim życiu, bardzo mocno to przeżyłam i chcę ją już zamknąć i więcej do niej nie wracać. Sama zadecyduj co zrobisz z tą informacją - możesz mi nawet nie uwierzyć. Mam wciąż smsy od niego, mam nasze wspólne zdjęcia. Piszę, bo sama chciałabym, żeby mnie również ktoś wcześniej uświadomił z jakim człowiekiem jestem. Mam nadzieję, że wszystko Ci się w życiu ułoży i tego też Ci chcę życzyć."

Gość trakalalallala
ewaldi..raczej wiem że nie napisze..jeśli nie napisałam odrazu to teraz nie ma sensu.tym bardziej że poznałam kogoś narazie to mój dobry kolega on on ponad dwóch miesięcy się stara,ale wie o tej sprawie rozumie mnie wspiera rozmawia jest normalny..ma do mnie cierpliwość chyba najwyższy czas zająć się swoim szczęściem...

Gość Ewaldi
podobno kobiety mają tak zwaną 'przyjaźń jajników' , więc proponuję zastosować system ostrzegania kobiet przed tym gostkiem, który jak zrozumiałem żadnej nie przepuści

Gość trakalalallala
ewaldi..ogólnie on chciał wyjść a faceta przed kolegami więc opowiadał że ma mnie do jednego itd...a ze swoim dobrym kolegą porozmawiał szczerze-okazało się że się we mnie zakochuje i bał się uczucia i wycofał się nie wiedział co miał zrobić...zrozumiała bym gdyby powiedział-nie wyszło nam i koniec tematu..a on wolał pokazać swoje ego

Gość Elka ...
Napisz ... to poprawione jest ok ... niczego jej to nie zobowiązuje .. a niech robi co chce, ty będziesz miała czyste sumienie ... a tak może jej zniszczyć życie ...

Gość Ewaldi
być może nawet nie brałaś tego pod uwagę ale powiem Tobie , że znam takie sytuacje, że faceci zakładali się o flaszkę albo nawet o browara o to, że poderwie i przeleci laseczkę i ktoś z boku zupełnie przypadkowo nagra film jak się kochają w krzakach, są skurwysyny którzy dla zabawy robią takie numery , to tak abyś wiedziała

Gość trakalalallala
wiesz to jest tak że ten prawdziwy facet męski itd....był bardzo wrażliwą istotą .straciłam z nim dziewictwo to już nieistotne ale chciał by było mi jak najlepiej poprostu był cudowny starał się jak mógł.wiem co się dzieje na świecie i wiem że faceci robią zakłady i naprawdę takich typków wyczuwałam i wyczuwam na odległość jego nie mogłam bo wtedy bym rękę za niego dała sobie uciąć.dziś była bym bez ręki

Gość Ewaldi
ktoś złośliwy teraz mógłby napisać, że przeżyłaś z nim fantastyczne chwile i on osiągnął to co chciał , on będzie się chwalił ile razy zaliczył po raz pierwszy , tak naprawdę to Tobie bardzo współczuję , że natrafiłaś na kawał skurwysyna który tylko chce zaliczać i ma z tego radość życia , ale z drugiej strony popatrz, że tak naprawdę on oprócz umiejętności zaliczania kobiet to jest totalnym zerem , to typ który ma kobiety gdzieś i każdej powie, że miejsce kobiety jest w kuchni czy się mylę ?

Gość trakalalallala
wiesz złośliwi także mogą napisać że mam nauczkę..tak do końca nie wiem jaki on jest może jego otoczenie go zmienia przy mnie był inny...może ma pare oblicz nie umiem go oceniać bo tak naprawdę jeśli to była tylko gra to ja znam jego "udawaną stronę"-więc jakie ma poglądy nie wiem,jeśli chcę dalej robić się na typ "maczo"to życzę powodzenia każdy ma pomysł na swoje życie..,.on był dla mnie opiekuńczy i naprawdę się starał w każdej minucie gdy się widzieliśmy i czy to było na kawie czy na spacerze czy w łóżku.była bajka-bajka się skończyła

Gość Ewaldi
teraz możesz mieć problem, każdego następnego poznanego faceta będziesz porównywać z tym pierwszym odnośnie zachowania i kultury osobistej oraz charakteru i osobowości i tu radzę, nie wpadnij w tę płapkę wrzucania wszystkich facetów do tego samego worka

Gość trakalalallala
nie,nie porównuje chociaż na początku bałam się facetów jak ognia unikałam wprost.teraz jest dobrze chciała bym kiedyś jeszcze komuś zaufać i pokochać wiem że to nie będzie hop siup.

Gość ffffsd
a czy ta dziewczyna nie ma przypadkiem na imie monika?

Gość trakalalallala
nie ma na imię Monika tylko Ania:)

Gość djdbjhdjhsw
wszystkie anie to q r w y. napisz