Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristinaa25

moj narzeczony zarabia 100tys zl miesiecznie

Polecane posty

Gość MYSZKA05
:)

Gość MYSZKA05
troszke nie na temat chce zebym była na czarno wpisuje chasło niby jest ok a pisze cos i wyskakuje nadal na czerwono:(

Gość ludziejij
nie wyobrazam sobie nawet takij kasy :(

Gość Diana765
Już sie w nim zakochałam:):):)

Gość polak 34vvvvv
wow..ja pewnie w dwa zycia bym tyle nie zarobil:(v

Gość dla mnie duzo
fajnie to prosze kup mi autko za jedyne 15 tys co to dla was,a mi i moim dziciakom znacznie ułatwi życie

Gość dggd
a i kup nowe buty

Gość cccrt5
A MI KUP perfumy diora!

Gość bogaty narzeczony
przyjmuje w gabinecie ginekologicznym od 9 do 17 i mam jeszcze dwa wolne terminy na noewe kochanki. urzadzam kasting o 2 w nocy i trzenba podac pleć,wymiaty i namiary. pozdrawiam biedaków :)

Gość ORANGE IS POWER
Należy zadac sobie podstawowe pytanie: czy musialo do tego dojść? i jest tylko jedna racjonalna odpowiedz:widocznie musialo skoro doszlo.Uważają nas za podszywy. A my mówimy nie sugeruj się kolorem. Czy kolor profilu świadczy, żeby nas ignorowali wszędzie? Mówimy stanowcze NIE!!! Viva la Kafe!!! Viva la pomarańczowi!!! Viva la rewolucja!!! My pomarańczowi zakładajmy topiki, coraz więcej topików i MY ich teraz zignorujmy. A to pierwszy POMARAŃCZOWY topik, czarni niesą tu mile widziani!! Miałam sen. Piękny sen. Sen w którym pomarańczowi i czarni użytkownicy razem bez żadnych podziałów serfowali na KAFE. Dzisiejszy dzień, to początek pomarańczowej rewolucji na Kafe!!! Cz pomarańczowa rewolucja nie ma przyszłości? Pewien dziennikarz zapytał mnie o to. Ja odpowiedziałem, czy Robespierre przypuszczał że jego kumple z rewolty go zetną? Ja zaryzykuje nawet bana na moje IP. Dodałem. Wszystko dla równości na Kafe. Nie damy się wsadzić do Pomarańczowego Getta!! Czarni często ignorują nas w topikach! Nie możemy dać się tak szargać!! Stop ich rasizmowi!! Czy pomarańczowi są gorsi? NIE!!! NIE!!! NIE!!! Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym punkcie historii Kafe. Moim obowiązkiem jest przyjąć tę odpowiedzialność! Chodzi o przyszłość Kafe! Pomarańczowi przyjaciele zwracam sie do was, aby powiedzieć dość czarnym użytkonikom. Pomarańczowi są i będę trwałym ogniwem Kafe.

Gość kakaja
znam kilku dyrektorów banku byz dobrych wiatrach 30 tys wycigaja no chyba ze jest prezesem ale taki jest 1 a nie 10.... a 100tys to ma szef mojego meza w miesiącu bo inaczej z łózka nie wstaje..ale chyba nie bawil by sie w chwalenie sie na formu ta kasa..a ta laska to ma chyba przerost ambicji..albo ten facet znalazl sobie pusta blondi..co jej kasa odbiła i sie teraz chwali..kurcze..mam w nosie twoja kase wole miec swoje pare tysi..i być szczęśliwą...

Gość do kakaja 22222222
ok, ale skad wniosek ze nie jestem szczesliwa? pieniedza DAJA sczescie, trzeba tylko wiedziec gdzie isc na zakupy, do jakich restauracji chodzic i gdzie na wycieczki jezdzic i zostawac tylko w 5cio gwiazdkowych hotelach i bedziesz happy! ps. nie jestem blondi, tylko brunteka

Gość kakaja
do autorki postu dla mnie normalni ludzie nawet ja maja duze pieniadze tym sie nie chwalą..tez do biednych nie należę a sie nie chwale na prawo i lewo przynajmniej tu co mam..to chore..co z tego masz ??? dla mnie to nie jest normalne chyba ze ktos zachłyśnie sie swoimi pieniędzmi wtedy im odbija..a hotel 5 * ..wielka rzecz ! nie przesadzaj..a restauracja...czasami budka z hamburgerami lepsza niz obiad za 500 zł...sama to wiem po sobie...i jadlam i w drogich restauracjach i hamburgery z budki..bo takie jest zycie..nie panisz sie za wszelka cenę jestes kimś..wywyższasz sie jesteś nikim..!!! pozdrawiam

Gość buahahhaha
prowokejszyn i wszyscy lykneli jak wieloryby wode na mlyn :classic_cool: nick sobie wybrala/wybral zeby byl wiarygodny i brechta sie z was :classic_cool: glupich pelikanow

Gość kristinaa25_
padam ze smiechu haha hamburger lepszy od kolacji za 500 zl?? hahahahaha

Gość kristinna25
Słuchajcie godzinę temu jak mu wyssałam resztę spermy z tłoka(gdyż większość rezerwy zużył jak twierdzi na odbyt nowej księgowej Alicji)w końcu wyjawił mi jak nazywa się ta jego firma. Ha teraz się już nikt nie przywali do mnie że zmysłam bo firma ma stronę na necie nazywa się SECOND LIFE!I co zatkało kakao ?

Gość tdhgfxh
polacy mnie nadal szokuja........ no tak recesja w koncu was dopadla i zal wam dupe sciska ze dziewczyna ma zajebiste zycie heheheh

Gość zaaaaaaaaaal
O_o

Gość anonim ricz bicz
Jak wszyscy się chwalą to ja może też się pochwalę zarobkami moich rodziców. Moja mama zarabia od 20 tys. zł mies. - 60 tys. z... to zależy jak pójdzie. Tata podobnie zresztą obaj zarządzają jedną firmą więc na jedno wychodzi. Pozdrawiam.

Gość Tryglica Teru Oczywiscie
S***********m się jak Tawcze Grawcze

Gość gość niejaki xdxd
Ja 12tys euro