Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristinaa25

moj narzeczony zarabia 100tys zl miesiecznie

Polecane posty

Gość młotka se znajdziesz
w lusterku jak cie ten twoj wyroluje:-Ppopierdółko z pusta główką

Po co się dziecino chwalić czymś takim? " jak to po co ? To w pewnym stopniu rekompensata za wczorajsze odrabianie godzin w Biedronce ,gdzie podczas nadliczbówek nasza bohaterka musiała przepchać 16 palet z kaszą manną z punktu A do punktu B :D to w pewnym stopniu takie lekarstwo ten topik ;)

Gość agooolka
Jak byscie mieli tyle kasy to po 1: 1. siedzialabys teraz w SPA a nie na kafeterii 2. balabys się o tym napisać w obawie, ze was mafia dopadnie.

a prog podatkowy to : 17623, 70 młotki" chodziło mi o procentowy :D Faktycznie prowo :) jak już cos tworzysz , to sie przygotuj dokładniej :) Więcej szczegółow ustal nastepnym razem ...:) Zyczę miłej zabawy koleżanko albo kolego ;)

Gość Jedna wielka żenada
Regres :D

Gość agooolka+
JA NIE WIEM, CZY KTOŚ PISZĄC COŚ TAKIEGO NAPRAWDĘ MYŚLI, ŻE KTOŚ W TO UWIERZY??? No masakra poprostu ... :)

Ile można siedzieć w spa ? tak na prawde strzelalam, nie musze wiedziec takich przyziemnych rzeczy, od tego moj Miś ma ludzi :)

Gość aj szlachcianki
jakbys czartoryska miała taki raj ..duzo kasy i wszystko cacy..zapewniam nie chwaliłabys sie pzred taka debilka co zakłąda takie tematy ..żeby siebie w wirtualnym swiecie dowartościować:-D Za dobrze znam takie klimaty..moze i pisze jak prostaczka ale prawde..a ta zawsze w oczy kole.:-P Chcecie sie chwalic?proste pochwalcie sie swoimi dochodami i osiagnieciemi zyciowymi;-)

Gość agooolka
I tak ci nie wierzę ... I to nie jest kwestia zadrości. Poza tym niezłym trzeba być pusakiem, żeby się jeszcze zastanawiać, czy to dużo czy mało ????

Gość agooolka
w każdym razie gratuluję udanej prowokacji :)

Gość agooolka
A to sama nie potrafisz stwierdzić czy masz mało czy dużo??? Ludzie na forum ci mają doradzić???

Gość Czartoryskaaaa
Moim osiągnięciem życiowym jest moj status. Jak rowniez to, że spełniam się, moja praca jest moja pasją i stanowi dla mnie hobby i przyjemnosc. Nie musze się martwić o jutro, gdyz dochody mojego męża zapewniają nam bezpiezne jutro. :) Zawiść Cię kiedyś zje, dziewczynko :) ciekawe natomiast jakie Ty masz osiagnięcia ?

Gość prawie bogacz
Wygralem w totka niecale 12.000.000 po odliczeniu podatku...dokladnie 11 700 000 i co? Czekam na kase juz 2 miesiac i mam pelno takich "miskow" w kolejce po jałmużne:PPP PFI!!!!!

ten komentarz jest poniżej krytyki, żal mi Ciebie. Pierdzisz to chyba Ty jak sie nawpieprzasz kaszy, bo nie stac Cie na nic innego.

Gość agooolka
Nie jestem zawistna, mam wyższe wykształcenie, zarabiam ok.10 tysięcy na miesiąc (sama, nie żerując na mężu) na fajnym stanowisku, mąż też zarabia. Mamy dom, fajne 2 autka i malutkego dzidziusia i labradora. Teraz właśnie jestem na urlopie macierzyńskim. Ja spełniam się będąc dobrym, mądrym człowiekiem, a nie ze względu na to, ile mam kasy... Tylko drażnią mnie takie głupie topiki. Dlatego właśnie z niego wychodzę ...

Gość agooolka
do czartoryskiej to było .........

Gość mikulaszek
dla tych 100 tys to pewnie nawet zje jeg gówno :P

Gość wredny zazdrośnik
a ja jestem smiertelnie zawistny o to ze masz tyle kasy. normalnie zycze ci z tej zawisci abys sie pozygala tymi pieniedzmi i aby ci dupom wyszly. to ja - polaczek do krwi zawistny - hahaha!

Gość kristinaa25 autorka topiku
podszywaczom i zawistnym biednym polaczkow serdecznie dziekuje za mila pogawetke zegnam LOOOOOOOOOSERS!

podszywaczom i zawistnym biednym polaczkow serdecznie dziekuje za mila pogawetke zegnam " bo właśnie palety przyjechały .... :P

Gość msiapysialalala
Bogata Krystynko, najpierw to ty się pisać uczysz, kaske mozesz starcić, a wiedza pozostaje ...

Gość wredny zazdrosnik
looser to ty bedziesz jak ci MISIO w dupeczkę kopnie :P

Gość zeszczałam sie ze smiechu
heehehheheheheheheheh :D co za teksty tu lecialy, pozdro 🖐️