Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Iskra*

Wróżba andrzejkowa.

Polecane posty

Gość *Iskra*

Hej. ;) Tak jak jest napisane w temacie, wątek ten dotyczy pewnej wróżby andrzejkowej. Słyszałam, że w noc z 29 na 30 listopada można wyciąć karteczki z męskimi imionami, położyć je pod poduszkę, a rankiem wyciągnąć jedną. Imię wypisane na kartce będzie nosił Twój chłopak, ukochany, mąż. Z reguły nie wierzę w horoskopy, wróżby ani inne takie bajery, ale uznałam, że dla zabawy mogę to zrobić, a nuż wyciągnę spod poduszki imię osoby, którą jestem zainteresowana? ;) Wylosowałam jakieś imię, roześmiałam się, pozbierałam wszystkie karteczki i teraz nawet nie wiem, gdzie są. Po powrocie ze szkoły zabrałam się za zaścielanie łóżka, podnoszę poduszkę, patrzę - a tam zabłąkała się jedna kartka. Podniosłam ją i jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam, że to imię tej osoby. Teraz leży koło mnie na biurku, a ja się zastanawiam czy to przypadek, czy też nie. ;) A jak Wy byście zinterpretowały taką wróżbę? Nie liczę, że to przeznaczenie czy coś, dla mnie to zabawa, chciałabym tylko poznać Waszą opinię, co myślałybyście, gdyby Wam wróżba potoczyła się tak samo. :)

Gość dopiero po powrocie ze szkoły
pościeliłaś łóżko?ale fleja jesteś

Gość no to po ptokach
a można z nocy z 30 na 1 tak zrobić?