Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 moze g艂upie pyt ale wazne

Jak nosic rozpuszczone wlosy, by wygladaly ladnie?

Polecane posty

Mam proste, dosc cienkie jasne wlosy, siegajace gdzies do 艂opatek.. i grzywke. Jak nosic je rozpuszczone, by bylo ladnie? Jak puszczam wolno, to ladnie wygladaja jedynie przed lustrem i tylko pare pare minut.... po chwili powieje i wyglada jak siano... w nieladzie, rozwiane, grzywka w ogole idzie na boki :// Nakrecac na walki, by falowaly troche? nakladac jakies zele, lakier do wlosow?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
ja po prostu susz臋, uk艂adaj膮 si臋 dobrze i prezentuj膮 艂adnie - ale mam grube, g臋ste w艂osy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
moim zdaniem spray nivea jest beznadziejny :o odradzam te偶 now膮 seri臋 szampon贸w i pianek nivea volume - za to polecam szampon fructis wzmacniaj膮cy oraz od偶ywki w sprayu gliss kur p艂ynny jedwab

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitka..22
jak cienkie, to lepiej troche skr贸ci膰, zrobia sie gestsze i bed膮 sie lepiej uk艂ada膰. Ja mam cienkie ale bardzo g臋ste. Kiedy przestaja sie uk艂ada膰 to trzeba wycieniowa膰 - troche szkoda bo du偶o ich leci ale efekt zadowalajacy ;)

Udost臋pnij ten post

nie farbuje, mam naturalne. niby nie jest zle, ale jakos tak sie czuje jak matrona z rozpuszczonymi.... nie sa takie sprezyste, ulozone, tylko tak leza ciezko, plasko... cienkie sa, typowa blondynka, kurcze.. nie umiem ich pofalowac:O

Udost臋pnij ten post

wlasnie boje sie pocieniowac:(:(:( a jak wyjdzie brzydkko? poza tym cieniowanie takie typiczne teraz... wszyscy cieniuja, bede od schematu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitka..22
M贸wie wycieniowa膰 a nie wyskuba膰 jak u kurczaka co teraz niby jest modne. W艂osy do 艂opatek jak s膮 proste zawsze beda p艂askie i kiepsko si臋 uk艂ada艂y (wiem z doswiadczenia). Trzeba znale藕膰 dobra fryzjerk臋, kt贸ra nie bedzie sie ba艂a ich fajnie 艣ci膮膰 i scieniuje je tak ze dobrze beda sie uk艂adaly. Musisz powiedzie膰 ze lubisz mnie膰 duzo w艂os贸w i chcesz zeby by艂y puszyste ale tak zeby艣 nie musia艂a uk艂ada膰 ich godzinami na szczotce. wiekszos膰 z dziewczyn jak ma w艂osy do 艂opatek tylko podcina ko艅c贸wki, stad wiekszos膰 fryzjerek jest zdziwiona jak chce sie co艣 wi臋cej. Jak chodzi o zakrecenie to nie wiem co poradzic bo mokje bez wzgl臋du na uzyte srodki po godzinie i tak s膮 proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitka..22
I nie b贸j si臋 - pami臋taj ze w艂osy maj膮 t膮 w艂a艣ciwo艣膰 ze odrastaj膮 ;)

Udost臋pnij ten post

boje sie cieniowac:( bardzo sie wtedy zmienie??? ile to kosztuje..? okolo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitka..22
wszystko zale偶y od miasta. w Krakowie to minimum 30 a zazwyczaj 50z艂. Najlepiej poszuka膰 sprawdzonej fryzjerki. Ze zmian膮 to zale偶y na co si臋 zdecydujesz. Ale naprawd臋 warto;) I du偶o czasu zaoszcz臋dzisz na czesaniu w艂os贸w rano (moje strasznie si臋 pl膮cz膮 jak s膮 ju偶 d艂ugie i potrzebuj膮 cieniowania) no i ich suszeniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeeepppa
ja mam zawsze na g艂owie kontrolowany nie艂ad i bardzo dobrze to wygl膮da. Jak to robie: (faktycznie najpierw pocieniuj swoje wlosy bed膮 lzejsze i beda sie lepiej ukladac) w艂osy myj臋 zawsze wieczorem, po umyciu je podsuszam lekko, tak zeby nie byly calkiem suche, a zostaly wilgotne. 艁apie je w kucyk, zawijam w luzny kok, wiaze gumka i ide tak spac. Rano to rozpuszczam, dosuszam suszarka (glowa opuszczona w d贸艂), wgniatam pianke od polowy dlugosci wlosow po ich koncowki i jak jest brzydka pogoda na dworze to spryskuje je jeszcze lakierem. Opis dluuugi, ale samo ukladanie wlosow rano zajmuje 5 minut.

Udost臋pnij ten post