Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palaczka1888

Odwalcie się wszyscy od palaczy!

Polecane posty

Gość Palaczka1888

Rozumiem, że w restauracjach mamy nie palić, ale nie rozumiem dlaczego chcecie nam zabronić palenia! ta cała nagonka, że chłop bedzie całował sie z "popielniczka"... żal mi was

Gość a nam ciebie
nalogowcu:classic_cool:

Nikt z moich znajomych jeszcze nigdy mi nie mówił, bym przstała palić. Nie wiem o co ci chodzi... Według mnie to dobrze, że nie mozna palić w restauracjach i jakiś klubach. Ale i tak mnie nic nie zniechęci :)

kolego ja sam pale 1,5 paczki dziennie od 20 lat ,ale za tym zakazem sam jestem wyobraz sobie idziesz do restauracji cos zjesc a tu przeszywa cie dym z papierosa samemu bylo by ci niedobrze ja w domu niepale ,w aucie takze papierosowego swonu niewywietrzysz zawsze bedzie czuc mieszkanie w ktorym sie pali

Gość choojekmały
nienawidze palaczy.

Gość vesania
Ja już od ponad trzech tygodni nie palę i nareszcie czuję się wolna!

Gość palacze to egoiści
zabiją za ćmika !

Gość palacznamaksaaa
niepalacze moga nas palaczy cmoknac,jesli chodzi o knajpy to woasciciel takiej do 100m podjemuje decyzje czy palimy czy nie a chyba nie bedzie takiego ktory np w pubie nie bedzie chciał palaczy bo to sie rowna z zamknieciem interesu, a powiem wam ciekawostke jest u mnie w biurowcu taki anty do bólu, mam swoj pokoj na parterze i ciagler otwarte okno zgadnijcie gdzie wszyscy chodza sobie palic, dokladnie pod jego okno, a sie gosciu spina strasznie a my jeszcze czesciej pod jego okno ale jest beka hahaha, oo wlasnie ide pod okienko kolezki zajarac

Gość palacznamaksaaa
niepalacze moga nas palaczy cmoknac,jesli chodzi o knajpy to woasciciel takiej do 100m podjemuje decyzje czy palimy czy nie a chyba nie bedzie takiego ktory np w pubie nie bedzie chciał palaczy bo to sie rowna z zamknieciem interesu, a powiem wam ciekawostke jest u mnie w biurowcu taki anty do bólu, mam swoj pokoj na parterze i ciagler otwarte okno zgadnijcie gdzie wszyscy chodza sobie palic, dokladnie pod jego okno, a sie gosciu spina strasznie a my jeszcze czesciej pod jego okno ale jest beka hahaha, oo wlasnie ide pod okienko kolezki zajarac

Gość śmierdziuchy palcie
sobie w specjalnych kabinach, a tak trujecie nas zdrowych, zwierzęta, zatruwacie nature. Chodzace popielniczki i raki :O

Gość palacze to egoiści
palcie sobie na maxsa , niech zaś was raczysko zeźre !!!!!!

Gość buhahahhahah
Wiec zamykajmy wszystkich kierowcow, chyba ze ktos ma woz na baterie sloneczne albo wode :D , nawet ladowany z gniazdka sie nie kwalifikuje do eko bo w naszym kaczogrodzie prad jest z wegla.

Gość śmierdziuchy palcie
sobie w specjalnych kabinach. Nie trujcie nas zdrowych, naszego powietrza, zwierzat, roslin :O Chodzace popielniczki smierdzace. Czuc was na kilometr. Pety syfiace :O Jestem za calkowitym zakazem palenia. Ode mnie kilometr w bok, popielniczki :classic_cool:

Gość 12345654321
Chcecie sobie palic to palcie sobie ale sami ponoscie konsekwencje sowich decyzji a nie obarczacie tymi konsekwencjami innych. Zamknijscie sie w szczelnych komorach i tam duscie sie w tym swoim dymie a od innych osob postronych wara.

Gość buhahahhahah
Pale w domu, a po barach nie chodze. Wiec jak to mowia mi to lotto.

jak wchodzę do domu kogoś kto pali to mnie odrzuca taki smród. To samo jak czasem siedzę w pracy obok kogoś kto pali to czuję smród. Dymem przesiąka ubranie:-(

Gość Iza87
JA mieszkam w UK i tu juz jakis czas temu wprowadzili bana na palenie w barach, restauracjach etc. WLasciciele tychze instutucji pobudowali drewniane dachy na zewnatrz i zamontowali lampy grzejace dla palaczy, wiec teraz wszyscy wychodza na zewnatrz i jest luz. A ciuchy juz tak nie wala jak sie wróci z nocki w klubie czy pubie. Zdecydowanie jestem za niepaleniem w miejscach, gdzie sie je. Sama popalam, teraz rzucilam na czas postu, ale pewnie znowy zaczne i mnie bardzo wkurza jak ktos mnie meczy, zebym nie palila. Takie gadanie nic nie daje. Jak ktos bedzie chcial i bedzie gotowy to rzuci, a jak nie, to nie. Jak dla mnie palenie jest przyjemne i fajnie tak sobie wyjsc czasem na papieroska. Wlasnie wtedy rozgrywaja sie miedzy ludzmi najglebsze rozmowy, prze fajce na zewnatrz.

to palcie tak abyinni nie czuli. a pozatym mialem kiedys palaca dziewczyne. najgorszy byl za kazdym razem pierwszy pocalunek (za drugim sie jakos przyzwyczaic mozna bylo). fuj,

Gość palacze to egoiści
ODWALIMY SIE jak wy odwalicie się od NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Iza87
Palacze maja takie samo prawo do palenia jak niepalacy do oddychania swiezym powietrzem. Dlatego zakaz palenia w pomieszczeniach publicznych jest moim zdaniem dobrym pomyslem. Ale jak palacz sobie pali na zewnatrz to nie niepalacy go zostawi w spokoju i po prostu nie wychodzi tam gdzie palacze jaraja. Palacz-niepalacy to niedobry zwiazek niestety. ALbo jedno rzuca albo drugie zaczyna palic - inaczej same problemy.

Gość zalezy od kasy
Trzeba nie miec gustu aby palic papierosy.Kazdy papieros,nawet ten najdroższy smierdzi. PALISZ WIEC SMIERDZISZ