Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wiary....

ponownie zaufanie

Polecane posty

Gość bez wiary....

hej ... czy wierzycie ze mozna komus zaufac drugi raz skoro raz zawidł nie zdradził mnie ale zrobił co innego wiem ze teraz jest ze mna bardzo szczery ale ja sie stalam bardzo podejrzliwa to mnie bardzo meczy ale bardzo go kocham i wiem ze on kocha mnie czy ktoras z Was zaufała ponownie :(? czy to mija ?? u mnie mineło 1,5 miesiaca :(

Gość constantine rrr
no zadaj teraz takie pytanie jak odzyskać stracone zaufanie ja wierze że można drugi raz zaufać ale nie wiem co zrobić żeby ktoś zaufał drugi raz i jak to zrobić;( ??????

Gość bez wiary....
no wiem własnie :( ja z natury ufam ludziom nigdy zadnemu facetowi nie zabraniałam miec kolezanek nie grzebałam w komorce zawsze ufałam a teraz ciagle sie zastanawaim co on robi z kim co ma w komorce i wogole przeraza mnie to :( wkurzam sie o kazda kolezanke :(

Gość a ja odpowiem
Myślę, że jeśli ta druga strona bardzo się postara to odzyska to zaufanie, dłuuuuuga droga to pokonania ale myslę że może być ok, jeszcze zależy co ten mężczyzna zrobił? Ale na pewno ta osoba nie zaufa bezgranicznie, jak za 1. razem. Niestety.

Gość bez wiary....
gdy sie rozstalismy on wtedy dosc sporo pił alkoholu i poszedl do swojej kolezanki któa sie w nim podkochiwała no i jak to powiedziec rozebral ja ;/ ona chciala pojsc z nim do łozka ale on sie powstrzył w sumie nawet sie nie pocałowali :( ale zaskoczyl mnie tym :( powiedzial mi ze nie mogl z nia nic zrobic bo ciagle o mnie myslał i ze gdyby do czegos doszlo nigdy bym mu tego nie wybaczyła :(

Da się ale się tego nie zapomni wiem po sobie, mój mnie zdradził prze lizał się z inną dziewczyną na imprezie pod wpływem alkoholu przyznał się po 2 mies od tego zdarzenia wcześniej zerwaliśmy a teraz znowu jesteśmy razem i jest na razie ok nie wypominam mu pogadaliśmy i po sprawie ale do tej dziewczyny ma się nie odzywać nawet "służbowo" i się tego trzyma.Bo mnie kocha i ze mną chce być a ja z nim bo było mi źle bez niego i jemu też on się bał odrzucenia dlatego zerwał a tobie też radze pogadać i przestać

Gość bez wiary....
wiesz scali :( on przy mnie zerwał z nia kontakt napisał do niej ja tez z nia rozmawialam powiedziala ze liczyla ze cos sie wydarzy ale on nie chcial i powiedziala ze on mnie bardzo kocha tez mu tego nie wypominam i rozmawialismy o tym tylko najgorszy dla mnie jest ten brak zaufania ale dziekuje Ci bardzo za wypowiedz :) mam nadzieje ze jakos to wszystko przetrwamy i uda sie i mi i Tobie :)

Gość jgfdghdghergher
eee tam nie mozna, ale ja osobiscie nie wyobrazam sobie zycia w ktorym NIKT z bliskich nam osob nie popelnilby zadnego bledu i nie naruszyl badz nie zawiodl by naszego zaufania... i vice versa. ludzie sa tylko ludzmi, popelniaja bledy. pytanie czy na tych bledach sie ucza.

Gość aasa
kazdy zasluguje na druga szanse. Ja zdradzilam mojego faceta :(, na szczescie mi wybaczyl i teraz bardzo sie zmienilam, docenilam to i jestem fair wobec niego:)