Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_ona21

Jestem ladna dziewczyna ale niska dlatego faceci mnie nie widza

Polecane posty

Gość BASH
Uwielbiam ladne niziutkie dziewczyny, kobieta nie moze byc wyzsza ode mnie, max. moze byc troche nizsza ode mnie czyli jak mam 175 cm to preferuje

Gość male sa takie
zywe w lozku chetnie zmieniaja pozycje, sa swietne :)

Gość serdeulelele
ja mam 160cm a moj chop 195cm :) i fakt- male laseczki sa w lozku zywotne i skoro do figli migli, ja zem ruchliwa, ze hej!!!

ja mam 159 i 44 kilo wagi jestem proporcjonalna i to chyba najważniejsze, jak kobieta jest tego wymarzonego wzrostu czyli 175 a nie jest proporcjonalna to też się nie podoba. są różni mężczyźni i zależy kto co woli. Ja nigdy nie miałam z powodu wzrostu jakichś nieprzyjemności

ja też mam 155 wzrostu, waga 46, nigdy nie narzekałam na to ze jestem niska chociaz jak widze nieraz dziewczyne wysoka to nie powiem ze chciała bym tak wygladac, mam równiez powodzenie u chłopaków. mówią przcież że małe jest piękne:) teraz mam chłopaka on ma ponad 180 wzrostu i nie przeszkadza mu to:) troche pewnie smiesznie wyglądamy no ale pokochal mnie mimo mojego wzrostu, i podoba mu sie to ze jestem taka niziutka:)) pozdrawiam:)

to inna sytuacja bo facet mający niższą kobietę wygląda normalnie

czy Ty czytasz co ja piszę? ja niczego nie wyrokuję bo mi to jest obojętne kto i z kim. Chodzi mi o ogólne wrażenie. Zastanów się: czy Twoją uwagę bardziej przykułaby para gdzie facet jest wyższy czy para gdzie wyższa jest kobieta?

dziewczyna może założyć sexy szpile :P

a może może też nic nie robić bo jak jest atrakcyjny dla swojej kobiety to po co :P

no tak masz problemy, wnioskuję z nicka :P

Gość ollllciaaaa
duze do roboty male do pieszczoty!! eeee tam moim zdaniem autorka grubo przesdza ,moze wydaje jej sie ze nikt nie zwraca na nia uwagi ,bo za bardzo koncentruje sie na swoim wzroscie ,

hehehe czyli taka zmyła :P Będąc niską osobą marzy się czasem o wyższym wzroście i żałuje że mimo proporcjonalnych kształtów np zamknięta jest droga do bycia modelką. Czasem dziewczyny z tego powodu popadają w paranoję więc tym bardziej nie pomaga jak ktoś na kaffe pisze że sex z laską niską to pedofilia (był kiedyś taki topik) Więc być może autorka przeasadza lub ma pecha do facetów

każdy może być atrakcyjny dla kogoś. To że ja nie chciałabym mieć niższego faceta to moja sprawa może są laski które by chciały

podjedź wyżej bieżącej strony to się dowiesz. ja mam na myśli tych niższych ode mnie z resztą w temacie jest mowa o niskich kobietach

gdyby byli obaj wyżsi ode mnie to nie wiem nigdy nie byłam w takiej sytuacji. A Ty też wybrałbyś wyższą nieprawdaż?

aha czyli Ty też do wysokich nie należysz ;)

Gość ty niby niska
? ja mam 162 czyli nie wiele wiecej niz ty a mój mąż 188:>? czym ty sie przejmujesz...buty na obcasie i po problemie:)

spoko ja się nie przejmuje mam męża jakoś mnie zauważył :)

Gość powinni ustawowo
Zabronić uprawiać sex facetom, którzy mają mniej niż 170 cm! (nawet milimetr!!) !

Gość myślę że mała kobietka
powinna mieć wysokiego faceta, gdyby szły takie dwa "kurdu.pelki" to by dziwnie wyglądało:P jeśli jest kontrast to jest fajnie ;D to raczej niscy faceci są przegrani(dziewczyny sa coraz wyzsze, a oni stoją w miejscu) i nieciekawi :P kobietka może być mała i drobniutka, pozdro