Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smokingornosmoking

przyszłam sobie popłakać na kafe...

Polecane posty

Gość smokingornosmoking

gdzie indziej tyle nie piszą. Ale tu można. Dziś płaczę dalej , że nie wyjechałam z Polski w 2004 roku politycznie. Albo, że od roku tu jeszcze jestem i nie wiem czemu. Najpierw wszystko było OK teraz już nic nie jest OK. A gdybym wyjechała w 2004 politycznie to przecież nawet by nikt palcem na mnie nie kiwnął , a teraz mi naświniono, zrąbano życie - takie kurwy szkolne mi życie zrąbały i rodzina kurewska tu NIE MOJA WŁASNA oczywiście - no to chodzę i płaczę bo się brzydzę tymi ludźmi. Czemu nie chcą mi dać spokoju? Brzydzę się nimi jak odchodem dosłownie a oni mnie zadręczają, że już się dusiłam. I to własna rodzina. A matkę to mam tak durną, że bez swojego mieszkania widzieć jej nie chcę więcej. Jezu - jakie babsko daremne i głupie :( I żyje dwoma trupami już. Bez sensu :(

Gość smokingornosmoking
W sumie w 2000 miałam wyjechać, ale taka durna macocha. A teraz? Kupiłabym sobie garnek najlepiej i patelnię , napiekła placków, naleśników, krokietów, zup nagotowała. takie mam plany ambitne. A tu mi każą siedzieć na bezrobociu i doktorat kończyć -chujczyska nieludzkie, a 4 lata temu nie mogłam wy chuje zjabane głupotą własną? kiedyś ich zapytam czy wysrali mózgi se czy nie wiem co zrobili - urodzili je czy co? Wysikali? :(

Gość smokingornosmoking
W polsce to URODZILI te mózgi. I jeszcze za mną chuje zjełczałe dzwoniły, a po co? Co ja miałam robić wtedy kto mi powie? matka kurwa? Ona tylko seks widzi i walenie się. Niech się idzie z lasem walić bo ja mam to w dupie. Albo pić czy nie wiem - co za babsztyl głupi. Wszędzie tylko dupę widzi. A mieszkania wcale. Swoją dupę. Głupie babsko pojebane - przez głupią kurwę nie mam dzieci i jeszcze bezdzietne kurwiszony ze wsi musze omijać. A mój brat to już się taką kurwą stał przez nią. Boże - ci ludzie oprócz kupki kasy to niczego nie widzą już. mam w dupie takie towarzystwo - mózgi wysrali i mają odbyt tam gdzie głowa. Jak to inaczej nazwać co oni wyprawiają ze mną? Rodzenie? Nie wiem :(

Gość smokingornosmoking
Wyprowadź - ty chuju jebany w łeb - ze zwolnieniem dyscyplinarnym. Ty chuju ludzki. Już lepiej się nie odzywaj ty wygodna szmato ludzka polska. Wyprowadź się - w chuja się ugryż na drugi raz zanim coś powie ty gówoludzie. Sam się wyprowadz w Polsce ty chujski gniocie netowy :(

Gość smokingornosmoking
banda chujów dupniętych w odbyt się na mnie zmówiła i tyle. I jeszcze mnie za Polańskiego chujasy jebane będą karać - za ZYDA, który się zrobił Polakiem teraz. WY CHUJE JEBANE W ŁEB - jeszcze tego pożałujecie co wyprawiacie. WY CIULE NBIEMYTE - żeńskie i męskie. Do diabła z wami chujasy :(

Gość smokingornosmoking
No tak - matka głupia kurwa , która woli mury drewutni nad życie ludzkie i swoje 800 zł i później tak jest - weź i se żyły popruj, a 35 na karku. taka matka - umarłaby to by lepiej zrobiła jak dla mnie. Zaraz by robota była. A te ciule szkolne to normalnie niech to masowo wyjebają wszystko jakie to durne głąby niemyte. To takie głupie, że do woja sie to nie nadaje. Wziąć do Auschwitz i zagazować. I sklepy zrobić w tym miejscu. reszta i tak chuja warta. Taka prawda. AMEN :( PS. większej durnoty od Polskiej nie ma. Co ja tu robię w ogóle? Nie mam pojęcia. Wy chuje jebane w łeb :(

Gość smokingornosmoking
Mściwe, durne, wredne, zakłamane - narzygać na was to szkoda rzygów. Wy CHUJE nie ludzie :( Tlenu na was szkoda :(

Gość Ulżyło Ci
Nie wiem o co kaman, ale jak ulżyło chociaż trochę, to git :|

Gość smokingornosmoking
No trochę mi już lepiej. W sumie przychodzę znaleźć słowa otuchy, a pisze takie rzeczy, ale na słowo WYPROWADŹ SIĘ reaguję agresją bo ja już 4 lata byłam na wyprowadzce tylko w Polsce a miałam wyjechać od razu. I od razu jestem agresywna na słowo PRZEPROWADZKA bo już mogłam z jakieś 5 lat czy 10 normalnie żyć. Jestem też agresywna na dźwięk słowa szkoła bo już pracowałam w 11 szkołach co wyzwala agresję - takie częste zmiany pracy, a 5 lat temu - no 4 liczmy przyjechałam DO DOMU swego rodzinne i te CHUJE LUDZKIE bo to nie można inaczej nazwać zrobili sobie ze mnie pośmiewisko i dalszy ciąg do innej szkoły? Myślałam, że w podstawówce dadzą mi spokój. Nie - no to społeczeństwo, a przynajmniej środowisko pewne ma zjebaną psychikę całkowicie. Czy wy nie powinniście miec tu obowiązkowo psychiatry przypadkiem w tym państwie - zwłąszcza nauczyciele? No bo normalnej osobie tak życie zasrać i wiesz - przez idiotki z urzędu pracy wyjechać nie umiem za granicą. A co - przy cycku tak siedzą baby czy o co chodzi idiotkom znowu. Boże - co za pizdy. RZYGAM na myśl, że ich mordy będę musiała znowu oglądać. Czy te kurewki tego nie rozumieją? One mi robią łaskę że mi 500 zł. dadzą zasiłku? Ja rzygam jak ich mordy mam znowu oglądać głupie, żadne, nie wiem - DURNE JAK BUT :( I to chciałam napisać wszystkim w takiej sytuacji jak ja. Co te urzędniczki popizdane sobie nie myślą? Że ktoś ich mordy chce oglądać? Ani mord ani dupy - niczego. Chciałam wyjechać i koniec. I co te pizdy robią? Mam studia lepsze od nich - a reszta to nie ich zasrana sprawa. Oby srały wodą dosłownie. Tak im życzę bo takie są posrane ogólnie :(

Gość smokingornosmoking
Kurwa - te pizdy w tym urzędzie pracy i te wszystkie pizdy polskie. Jezu Chryste - co to za pizdy są posrane w łeb. Im powinno się lewatywy robić na wejście codziennie żeby trochę znormalniały. Albo chuja w dupy im wsadzać i może się zajmą rodziną wtedy. Nie wiem. Tylu pizd co lokalnie chorym na łeb w życiu nie widziałam, już chcę wyjechać i nie kląć bo to bez sensu a kurew i tak sie nie zmieni. A największa moja matka - tej już w ogóle nie uznaję. Obca baba jakaś łazi mi tu... jakaś pierdzigniotka czy co. Nie wiem. :(

Gość smokingornosmoking
Popierdolona w dekiel idiotka, która rozpierdoliła mi całe życie i spowodowała, że jest koszmarem to moja matka - bo miała poród ciężki. Ło ty kretynko kiedyś jej powiem - a mogłaś iść do domu dziecka. Po chuja jebanego mi taka matka była durna jak rozwalony but. Tylko mi cierpień w życiu pizdo nienromalna przydałaś. Zamiast się na łeb leczyć to innych zarażała swoim popizdaniem, a teraz się boi co na starość. Głupia idiotka walnięta w łeb maksymalnie. Jak wszystko w tym ciulniętym w łeb państwie. Tu nie ma tlenu dziś stwierdziłam tylko jest ciulanie się. Tu normalnie chujem się oddycha,chuje się je, w chujach mieszka. Tak myślę patrząc na moją macochę.babsko perfidne :( Ale ją tu kochają. Nie maa się co dziwić. Kto nie kocvha chujów nie? :( No ja - to mam pecha :(