Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdssf

laptopy edukacyjne dla dzieci-warto?

Polecane posty

Gość fdssf

co o nich sadzicie? dokladnie chodzi mi o laptopy e-edu(nad nimi sie zastanawiam). moj syn ma 5 lat.(ten wklejony jest od 3-6 lat) Brac?czy laptom jest za dziecinny dla syna??? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=826092621 czy Wasze przedszkolaki-starszaki bawia sie takimi sprzetami?

Gość wydaje mi się niepotrzebne
lepiej ucz go pożytecznie wykorzystywać zwykły komputer.

Gość patkapatka
mi sie wydaje bardzo fajna rzecza dla dzieci sama zamierzam kupic taki dla mojego chrzesniaka..nie sa drogie tak wiec mozna pozwolic sobie na nie a dzieci napewno duzosie naucza z niego..

Gość pedides
Mój dostał takiego na 2- latka. Super sprawa. Młody się z niego wiele nauczył... Natomiast takie 5-letnie dziecko, myślę, że chyba się przynudzi taką zabawką, bo nie ma tam raczej niczego, czego 5-latek by nie wiedział. Kupiłabym coś innego, moze jakąś super grę planszową? Puzzle? To chyba będzie ciekawsze :)

Gość wejdźcie na tę aukcję ale
osoba która wystawiła...żal...cyt:"ma 30 gry":D

Gość moj nie skonczl jeszcze 3 lat
a nie kupilabym tego synkowi, bo za dziecinne. on woli prawdziwy ;-)

szkoda kasy, niech wejdzie na stronę minimini albo inne tam pełno takich edukacyjnych zabaw i to na dużym ekranie i w kolorze ;)

Gość gosija
moj synek w sumie jest jeszcze za maly, ale bratanica miala kiedys taki rozowy, teraz lezy i sie kurzy, a bawila sie nim moze ze 4 razy :)

Gość mój synek
ma 5 lata i w zeszłym roku na gwiazdkę kupiliśmy mu takiego http://www.bartsmit.com/shop/productDetail.php?fh_params=omitxmldecl%3Dyes%26fh_secondid%3D187064%26fh_lister_pos%3D4%26fh_location%3D%252f%252fbartsmit%252fnl_NL%252f%2524s%253dlaptop%26fh_eds%3D%25c3%259f%26fh_refview%3Dsearch ale my mieszkamy za granicą i głównie nam chodziło, aby się języka nauczył, w laptopie jest nauka przez zabawę np dodawanie lub wymawiane jest słowo i bakuje literki a on musi ją wpisać Jeśli chcesz już kupić swojemu synowi to jakiś lepszy np z językiem angielskim i patrz aby mniej było gier, a więcej przydatnych rzeczy.

Gość mój synek
do gosija - mi się wydaje to zależy od laptopa, widocznie nie trafiony. Mój synek lubi się uczyć i wiele się z tego laptopa nauczył. W jego laptopie są trudne działania na 18+8 dla 4 latka nie jest to proste działanie, ale teraz już sobie radzi coraz lepiej. Na początku sie mnie pytał "mamo ile jest 7+15, braliśmy liczydło i liczyliśmy :)

Gość zalozylam ten watek
zalozylam ten watek...to ja,... zamowilam tego laptopa...dla starszego dziecka... i przyszedl...przed chwila...podoba mi sie!nawet bardzo! gdyby nie to ,ze brakuje jednej-istotnej czesci... "laczenia"miedzy klawiatura a monitorem(to w sumie komputerek a nie laptop jest....) albo oddaje sprzet albo zwrot kasy.... ok!nie ma sprawy!tylko kurde moje dziecko jest nadal bez prezentu:( jutro czeka mnie maraton po sklepach:( zrazilam sie dzis do zakupow na allegro.... sklep pewny byl!2000 pozyt,1 negat....i akurat trafilo na mnie...prezd samym Mikolajem:(

Ja na pewno kupie taki mojej chrzesnicy jak tylko skonczy te 3 latka. Wydaje mi sie trafionym prezentem bo przez zabawe najlepsza jest nauka.