Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atatata

BIOKAP - opinie

Polecane posty

Gość atatata

Ktoś farbował włosy farbą BIOKAP? Podobno jest bezpieczna i nie niszczy włosów i można ja nabyć w aptece. Byłabym skłonna ją kupić, bo mam odrosty, ale farbować zwykłą nie chcę, bo są słabe już. Teraz natknęłam się na ten BIOKAP, ale czy to warte swojej ceny? W sensie czy na pewno nie niszczy włosów, czy kolor wychodzi taki jak powinien i czy długo sie utrzymuje.

Gość pigusia
Cześć, widziałam właśnie tą farbę w naszej aptece, i zastanawiałam się czy ją nie kupić, duży wybór kolorów, no i Panin z Apteki tak zachwalała. Czytałam opinie na innych forach jest bardzo polecana. Jeżeli ktoś już ufarbował proszę o opinie najlepiej jakieś zdjęcie wkleić:)

Gość AlinkazModlinka
Farbowałam włosy farbą Biokap raz i efekt bardzo mi się podobał. Mam dość trudne włosy do farbowania, ale ta farba ładnie się przyjęła. Ma przyjemny zapach, znacznie lepszy od chemicznego "zwykłej farby". Cena jest dość wysoka, ale jeśli nie chcesz niszczyć włosów to polecam. Po farbowaniu włosy są błyszczące i wyglądają zdrowo.

Gość gość
BIOKAP nie polecam

Gość gość
A dlaczego nie polecasz BIOKAPU ???

Gość gość
Wygląda to okropnie, nigdy wcześniej przy malowaniu - choćby to była byle jaka farba - nie miałam takiej różnicy w kolorze, a przecież Biokap uważa się chyba za dobrą markę i ceni.

Gość gość
Śmieszna sprawa, bo w rezultacie od nasady mam włosy ciemniejsze a w dolnej części są jaśniejsze, nie mówiąc już o tym, że są to dwa różne kolory.

Gość gość
Moze zle wymieszane i zle połozone,dlatego

Gość gość
Być może jest to jak najlepsza farba jeśli chodzi o ochronę, mi jednak tego nie udało się uzyskać.

Gość gość
Teraz będę myła włosy kilka razy pod rząd próbując spłukać kolor a jeśli się nie uda, to za kilka dni czeka mnie kolejna koloryzacja i w efekcie bardziej zaszkodzę włosom.

Gość gość
NIE POLECAM, a przede wszystkim proszę się zastanowić nad wyborem koloru. To co jest na palecie a w rzeczywistości to coś zupełnie innego.

Gość gość
Gdybym własny kolor miała znacznie jaśniejszy to miałaby prawo wystąpić różnica w intensywności barwy. Natomiast mój kolor naturalny i to co pozostało z poprzednich koloryzacji to praktycznie to samo a ja mam dwa różne kolory.

Gość gość
W górnej części włosów, gdzie nie ma farby z poprzednich koloryzacji lub jest jej niewielka warstwa uzyskałam kolor czerwono - bordowy, na pozostałej kolor jest dokładnie taki jak przed malowaniem czyli brązowo – rudawy i ten w zasadzie zgadza się z tym co wybrałam. Nie wiem tylko skąd ta czerwień.

Gość Zosiula989
ja jestem zadowolona. ładnie pachnie, a po farbowaniu wlosy sa miekkie i blyszczace. i jest ogromny wybor kolorow.

Gość MegiNooss
ja wlosow nie farbuje ale polecam szampon przeciwko wypadaniu wlosow - naprawde dziala, sprawdzone na sobie i kolezance. :)

Gość MuchaPluszowa
Biokap Delikato. Bezpieczniejszy jeszcze bardziej niz pozostale. Polecam :)

Gość gość
Znam biokap delicato. Popieram. Ładnie pachnie i włosy nie rozpaczają po użyciu. Kolorów też dużo.

Gość gość
A ile kosztuje i gdzie mozna kupić? Biokap właśnie.

Gość gość
ja jestem bardzo zadowolona z produktów biokap. Używam szamponu odbudowującego - moje włosy są znacznie mocniejsze i odzyskały naturalną puszystość. dodatkowo stosuje też odżywkę nawilżającą, szczególnie w zimie kiedy nosze czapki. śmiało polecam, pozdrawiam!

Gość zentana
Ja co prawda włosów nie farbuję ale używam kosmetyków pielęgnacyjnych biokap i jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza polecam szampon przeciwko wypadaniu włosów - rewelacja.

Gość gość
Polecam szampon na włosy przetłuszczające się połączony z odżywką Biokapu - efekt jest rewelacyjny, włosy dostały drugie życie :D

Gość gość
Ja używałam szamponu do włosów zniszczonych, bardzo fajny, ziołowy skład, przyjemny zapach. W moim przypadku był skuteczny, polecam go każdemu ze zniszczonymi włosami :)

Gość gość
Farba Biokapu pokryła moje odrosty w 100%, kolor długo się utrzymywał i jest bardzo intensywny. Włosy nie są zniszczone a puszyste i lśniące.

Gość gość
A ja używam farb Biokapu z serii delicato. Wszystkei odrosty zostały całkowicie pokryte, do tego kolor jest ładny i intensywny a zapach farby jest przyjemny. Farba, jak sugeruje nazwa są delikatne, stworzone z myślą o alergikach (co nie zwalnia jednak z wykonania próby alergicznej). Z ręką na sercu mogę polecić tę farbę :)

Gość gość
Polecam Biokap, włosy wyglądają prześlicznie! :)

Gość gość
Biokap jak najbardziej jest wart swojej ceny. Polecam wszystkim, którzy mają dość walki ze swoimi włosami ;)