Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ardefrewe

Co u was przepisują lekarze w przychodniach na grype??

Polecane posty

Gość ardefrewe

Bo u mnie wszystkim walą niejaki Theraflu i Eurespal. Antybiotykow nie przepisuja. Moja mama juz choruje miesiac i nie pomaga jej nic :/

Gość dadjad
a u nas wlasnie antybiotyki wala... bylam z dzieckiem w przychodni i oczywiscie w tej przychodni kazde dziecko ma zapalenie oskrzeli i kazde otrzymywalo ten sam lek.. Klacid.. wiem, ze jest najsilniejszy na bakterie.. lekarz zadowolony bo dziecko za tydzien przyjdzie zdrowe.. ten eurespal to straszny syf.. zrob lepiej mamie syrop z cebuli, zabka czosnku i cytryny, zalej miodem i niech to pije 3xdziennie po 2 lyzki szkoda zdrowia by ciagle w siebie pakowac chemie

Gość bo to wirus
a antybiotyków na wirusy się nie stosuje, proste

Gość uhfs
Chyba Tamiflu.

Gość mama malucha
Czy ten Eurespal to antybiotyk? Bo nie mam juz ulotki a nasza lekarka w kółko raczy nim mojego malucha!???

eurespal to syrop pzreciwkaszlowy, nei antybiotyk. Moje dziecko tez tym wiecznie faszerował lekarz przez dłuższy czas i nie pomagało. Zmieniłam lekarza, syrop i wyzdrwiał :)

Na grype najlepszy jest rumJanek... Rum do brzuszka a Janek do łóżka ... Rum rozgrzeje i łaszki rozdzieje a JAnek wyrypie i już po grypie....

Gość miskaaw
Grype i ja mam i lecze się już drugi tydzień. Gorączka minęła szybko. Ale złe samopoczucie się utrzymuje. Mam okropny kaszel, który nie mija. Kaszle brzydko już drugi tydzień. A co biorę? jakieś gówno chyba, bo nie pomaga mi. Flegamina w tabletkach, ruinoskorbin, piłam ferwex i tyle. To mi zapisał lekarz. Dodatkowo mam antybiotyk ceroxim, ale to na bakterie, bo mam infekcje pęcherza. A na grypę leczę się juz drugi tydzień. Jutro wracam do szkoły, bo już mi grozi nieklasyfikacja, ale nadal kaszlę. A jak wychodzę na dwór to kaszel się nasila. No i co tu zrobić.