Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenna Anna

Często słabnie. O co chodzi?

Polecane posty

Gość Marzenna Anna

Moja siostra skarży się na to, iż często robi jej się ciemno przed oczami i słabo. Musi wtedy usiąść, a w momencie gdy wczoraj stało się tak w autobusie musiała z niego wyjść choć nie dojechała na miejsce. Wygląda to poważnie. Ona nie chce iść do lekarza. Ciąża wykluczona. Martwię się. Moze ktoś wie co jej może dolegać? Albo jak ją zmobilizować do tego aby się przebadała. Próbowałam ją nawet straszyć czymś groźnym, ale nic z tego.

Gość a nie piszesz przypadkiem
o sobie. wnerwia mnie takie pisanie: moja kolezanka, moja siostra... wiekszosc po prostu boi sie napisac: ja... przeciez i tak jest sie tu anonimowo...

Gość przyczyn może być wiele
anemia, niskie ciśnienie, złe krążenie, niedocukrzenie... W każdym przypadku trzeba chociaż badania podstawowe zrobić więc albo idzie do lekarza, albo mdleje gdzie popadnie :)

Gość tak jak wyzej
ktos napisał moze byc wiele pzryczyn osłabienia akiego .. i nie mozna tego lekcewazyc w gorszym przypadku to nawet białaczke może oznaczac moja kolezanka tak miała jak była dzieckiem ... czesto mdlała i było jej słabo zrobili badania i .... teraz juz ok.

Gość ja tam nie strasze ale
moja sasiadka w wieku 31 lat slabla podobnie jak w tej sytuacji okazalo sie ze ma raka mózgu,byly szanse ale pojawily sie przezuty i za rok umarła biedna :( Drugi przypadek koleżanka zaslabła bo jezddzila na rolkach położyła sie nie swtała :(