Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turbodywomen

hej jaki staz wybrac

Polecane posty

Gość turbodywomen

mam do wyboru albo staz jako recepcjonistka w szpitalu moje obowiazki to: sterylizacja narzedzi, i rejestrowanie itp.. albo pracownik biurowy w jakims biurze podatkowym. nie wiem co bylo by lepsze. biuro podatkowe to bedzie chyba ciezka sprawa jak myslicie?

Gość turbodywomen
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość mężczyzna prosty do bólu
Chyba biuro lepsze , bo w klinice musiałabyś "sterylizować narzędzie pana doktora"

Gość Karinaaaaaa
Oj ja bym biuro wolała..większe szanse na zatrudnienie po takim stażu:)

Gość turbodywomen
cipkę mam pojemna i zawsze chętna i gotowa na sterylizowania nowych narzędzi:D wiec wybiorę staż na recepcji

Gość turbodywomen
spierdalaj podszywaczu, widac jeszcze dzisiaj cie nie walili..

Gość turbodywomen
nawet nie wiem jakie obowiazki w takim biurze by do mnie nalezaly.. a Wy nie wiecie przypadkiem? jako stazystka to chyba nie bylyby to jakies ciezkie prace? :P

Gość .alice in chain.
u mnie w urzedzie pracy od dawna nie ma juz stazy bo kasy brak. trzeba czekac do stycznia az cos znowu sie pojawi :O ja bym wybrala prace w biurze podaktowym 🖐️

Gość .....ot ..co.....
na pewno nie dadza ci nic odpowiedzialnego. pewnie siedzenie przepsywanie czegos do kompa, kserowanie, faksowanie, wysylanie listow i oczywiscie parzenie kawy

Gość turbodywomen
a moglabys uzasadnic dlaczego? ja tez bym wziela ten staz w tym biurze ale boje sie ze bedzie ciezko

Gość turbodywomen
mam nadzieje ze tylko to

Gość .....ot ..co.....
recepcjonistka mozesz byc nie posiadajac wyzszego doswiadczenia, do biura podatkowego tak latwo nie da sie zalapac. masz okazje zdobyc doswiadczenie w pracy biurowej a jak sie sprawdzisz to mozesz nawet zostac tam na stale. do budzetowki jest o wiele ciezej sie dostac.

Gość po stażu jestem
Nic sie nie przejmuj, na stazu niczym ciezkim Cie nie obciaza. Na poczatku bedziesz chłopcem na posyłki i do tego bedzie sie ograniczala Twoja praca. Staze są nudne i rzadko kiedy mozna sie tam czegos nauczyc. A praca recepcjonistki nie jest wcale zla, ale zupelnie inne rzeczy sie tak robi. Warto miec jakiekolwiek doswiadczenie w biurze.

Gość turbodywomen
ale moze i tak wyjsc z tego lipa, bo kobita w UP powiedziala mi ze 8 grudnia bedzie jakas rozmowa. moze maja wiecej kandydatow na taki staz i beda wybierac... :/

Gość turbodywomen