Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

Co zrobić???

Polecane posty

Matka mojego faceta od zawsze była przeciwna temu związkowi, zasiegała wszelkich metod aby Nas rozdzielić... Myśli że bylam i jestem z Nim dla kasy- ale to nie prawda i ja naprawdę bardzo szczerze Go Kocham:(:( A teraz kiedy On jest na 3miesiecznej sankcji ma możliwości- odwiedza go i wciska mu kity że mam już innego i ze musialam znaleść sobie innego frajera z kasa.... nie mam nikogo i nawet nie szukam.... jak mogl mniektos widziec na miescie z innym skoro ja caly czas siedze w domu i rycze.... nie chce zeby On jej uwierzyl... nie chcezeby Ona rozpipszyla Nam zycie... mielismy sie zareczac i zamieszkac razem:(:(:( co ja mam zrobic??? doradzcie prosze... jak temu zapobiec??? przepraszam za bledy i prosze o modre wypowiedzi:(

Gość tu nie ma madrych odpowiedzi
musisz zaufac swojemu meszczyznie i temu ,ze ma mozg i potrafi z niego korzystac.

modle sie o to ze nie uwierzy tej suce:( nie nawiedze jej za to ze niszczy mi zycie... z drugiej strony pomyslcie- np. gdyby mi moja mama ciagle wmawiala ze ON ma innego, widzialam itp. to w koncu bym uwierzyla... bo to nie obca osoba tylko matka... ale nie wszystkie sa NORMALNE:(

Gość matka to matka moze po czesci
ma racje co do ciebie?

nie ma.... nie chce jego pieniedzy tylko jego i zycia z Nim... kazdy to mówi ze Ona by chciala bogatej ksieżniczki dla Niego:( co mam zrobic:(:(:(

Gość a skad mamy wiedziec
ze nie ma? tu jestesmy anonimowi i skad mamy wiedziec czy tak jak jest tak jak piszesz jest tak w rzeczywistości

Gość znajdź sobie faceta biedaka

Gość lolopiko
powiedz tej suce ze zadna ksiezniczka nie zechce tego jej konowała z kryminalna przeszłoscia wiec niech sie cieszy ze choc ty mu dupy dajesz za darmo :)))

nie musicie mi wierzyc... pisze jak jest a nie jakies wymysly..... po drugie nie chce innego faceta bo Kocham jego i chce spedzicz nim reszte zycia:(

Gość to powiedz jej
niech was wydziedziczy :classic_cool:

lolopiko- daruj sobietakie komentarze dziecko:) bylas/byles materacem??? to po cholere sie udzielasz.... On nie jest kryminalista wiec nie oceniaj jak nie wiesz co zrobil... dzieciaki do szkoly

Gość zbliża sie kolejny dzień
powiedz mu, że jak wierzy matce to wyjdzie z tego to że będzie sam. Bo Ty nie pozwolisz żeby ktoś Cię tak poniżał i kłamał na Twój temat

mysle ze jesli jej uwierzy to bedzie koniec... nie sprzeciwie sie bo nie mam juz sily walczyc:( ona jest zdolna do wszystkiego.... i na dodatek pewni namowila kogos zeby klamal bo niby ktos mnie miescie widzial jak szlam z innym za reke-- i dodal ze dalmy sobiereke uciac ze to ja:(

Gość lolopiko
skoro siedzi na sankcji to kryminalista i zadna porzadna dziewczyna go nie zechce :P aha i nie jestem dziecko a starsza Pani jak ci nie podchodzi moj jezyk to sory wzorowałam sie na tobie :P

Gość do lolopiko
posluchaj lachociągu , to że facet ma sanki to jeszcze nie znaczy ze jest kryminalista, autorko idz do prokuratora niech da ci widzenie i sama pogadaj z chlopakiem

gdyby matka tak mu wmawiala to jeszcze moze by nie uwierzyl, ale jak plotki sie rozeszly i juz prawie kazdy tak mowi to....:( porazka:(

nie dopuszcza mnie tak do niego... rodzina jest wazna ale dziewczyna nie... jeszcze niejestem jego zona:( do pani niby starszej:) nie smiesz mnie dziecko, malo wiesz o zyciu:) a ja jestem bardzo pozadna kobieta i dalej chce z nim bycmimo ze raz podwinela mu sie noga- mam pewnosci ze wiecej sie cos takiego nie powtorzy

nie bede mowila dlaczego jest tak gdzie jest bo i tak skrutykujecie... aten topik jest nie o tym... chce tylko zeby ktos madrze doradzil:(

pobicie- a teraz zleca sie sepy ktore tylko czekaja aby kogos zmieszac z blotem:(

Gość ale masz problema
napisz mu lis:P

cakly czas do niego pisze ale to nie wysarczy... ona ma do niego dostep a ja nie

po 1.wiesz za zwykłe pobicie nikogo nie daja do pierdla po 2. takiego faceta co ma najebane we łbie i musiał kogoś pobic to bym kopnęła w dupę i niewierze ze jak ty to ujełam "podwinęła mu sie noga" bo zrobił to w 100% swiadomości

Gość smakunia
jesli on ci ufa i wie ze matka ciebie nie lubi to nie powinnas sie przejmowac odwiedz go tez idz do prokuratury i popros o widzenie