Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

Co zrobić???

Polecane posty

w tym problem ze janie wiem kto mnieniby widzial... od znajomego sie dowiedzialam:(

Gość lolopiko
zebrały sie konkubiny i szanowne małżonki kryminalistow buhahaha koło wzajemnej adoracji :P LOL kazda broni swojego chuja nieroba kryminaliste bo przeeciez taki biedny niewinny jeden błąd popełnił hahahahaha

Gość CrazyAnia
Olej gościa i zostań les :P

a z kad mozesz wiedziec ile razy popelnil blad??? kazdy z nas je popelnia, sa roznorodne... jedne gorsze inne mniejsze... zacznijcie od krytyki samych siebie.... zreszta po co wogole ty piszecie??? czytac nie umiecie??? temat jest oczywisty

jest po prostu kryminalista który powinien siedzieć w pierdlu nie tylko 3 msc tylko kilka lat za to co zrobił bo niewierze ze człowiek normalny niewinny zrobił toa on ze swiadomoscia zrobił taka rzecz wiec nalezy mu sie wiezienie

nie no moze powinien siedziec dozywocie skoro jest kryminalistą... dobry pomysł. Zasatysfakcionowana??? to wypad

i tu sie mylisz- dostal 3 miesiace i prawdopodobie przedluza bo sprawa wypada w swieta

wiesz co znam sie troszkę na tym i wiem ze za pobicie samo nie dostałby tyle sankcji wiec jesli masz cały czas mowić jedno i to samo i trzymać sie tej wersi to nie radze dalej tak klamać 🖐️

kłamswto nie jest w mojej naturze wiec nie mów mi co mam robić:) chyba wiem co się wydarzyło i jestem blisko tej sprawy... Dowidzenia

Gość gucia...23
a ja wam powiem jeśli jestes z nim długo to pewnie przywiązałaś sie do niego i wiąże was mocne uczycie ale na zdrowy rozum to sie zastanów bo wkoncu popełnił błąd i za to siedzi ja nie wnikam za co bo moze szczerze nie chcesz nam tu powiedziec ale pomyśl nad tym jeśli mówisz ze za pobicie to żeby czasem w życieu sie nie odbiło to na tobie czyli zebyś przez niego bita nie była jak już żoną jego będziesz bo miłość po ślubie troszke inaczej wygląda jeśli teściowa mówi że na kase lecisz to zastanów sie czy czasem nie zachowujesz sie tak może inni tak oceniaja po Twoim zachowaniu a jeśli Ty go kochasz a on Ciebie to chyba macie zaufanie i on wie ze matka nie jest za toba więc nie będZie na to patrzył skoro ufacie sobie/ nie jest mamim synkiem to będzie za tobą ja tak się moge na ten temat wypowiedzieć ........