Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

Co zrobić???

Polecane posty

Gość lolopiko
ta i za samo pobicie ma sankcje a my jestesmy glupi i ci uwierzymy :P

Gość smakunia
bylas w prokuraturze po pozwolenie na widzenie?

poszedl siedziec wlasnie za to!!! mialo byc bez krytyki... byl swiadomy ale wiecej tego nie zrobi... i uwierz ze niekopnela bys w dupe... tez tak mowilam... kazdy jest madry dopuki sam tego nie przezyje... teraz co drugi facet sie bije... nie mowie ze to jest normalne ale nie ma co skreslac na starcie danej osoby

Gość lolopiko
ta co drugi chyba debil nie facet :O zenujące to wszystko a ty razem z nim :O

Gość smakunia
lolopiko a ty widze ze nie znasz sie na prawie tak za same pobicie tez moze dostac

nie zgodzili sie na widzenie.... pisze poraz kolejny- a pobicie... chyba wiem co pisze..

Gość lolopiko
tak sie składa ze jestem po prawie :P

lolopiko- nikt Cię tu nie zapraszał, dowiezenia... i idz sie troche podlucz prawa

Gość agatka12345456
wiesz co nie pierdol bo moj tata pracuje w prokuraturze i z apobicie nie poszedłby siedziec na 3 miechy do sankci wiec nie pierdol

Gość smakunia
lolopiko a jesli powiem ze moj maz mial isc siedziec to co napiszesz ze dlatego ze cos ukradl,czy zgwalcil kogos wez dziewczyno:Ojesli nie znasz sie na prawie to nie powinnas kwestionowac tego co ona mowi

hahaha, usmialam sie... no jasne... i co jeszcze powiesz??? co jeszcze ukonczylam???? pobicie jest wysoko karane... np. z uszczerbkiem na zdrowiu powyzej lub ponizej 7dni... sory ale wiem bo sie sporo naczytalam

Gość vegegwss
widac ze ten twoj gosc za dużo mial kasy i mu sie poprzekrecało w głowie i w dupie bo co on nie moze bo dużo kasy ma az zrobił coś za co ja bym go tez kopneła w dupe

a ja ci mowie ze za pobicie... to co mam wymyslec ze za gwalt to uwierzysz??? za pobicie

Gość lolopiko
smakunia widze ze ty do myslacych tez nie nalezysz buhaha gratuluje meza :P

wcale nie ma duzo kasy ale jego matka uwaza ze jestem z gorszej- bo biedniejszej rodziny

przestancie sie obrazac... nie o tym jest ten topik, chce tylko porad co mam zrobic ze swoja tesciowa

Gość lolopiko
niech bedzie ze pobicie a teraz napisz kogo policjanta czy małe dziecko :P

Gość smakunia
sankcja karna jest to część przepisu karnego określająca ustawowy wymiar kary za dane przestępstwo wymienione w dyspozycji przepisu.

Gość wiesz co powiem ci tak
musiał kogoś pobić zajebiscie tak prawie do smierci bo za takie zwykłe pobiecie dostałby msc sankcji a nie az 3 dziewczyno wiem bo sie zanm na tym

Gość smakunia
bylas w tej prokuraturze?

nie bylo smiertelne pobicie bo po jednym dni wyszedl ze szpitala i pod sklepem chlał piwsko

Gość smakunia
bujaj sie od mojego meza

Gość mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jakby rzeczywiście miał kasę to by nie poszedł siedziec do pierdla na 3 miechy więc daruj sobie , wszyscy wiemy jak jest :P Chyba,że to nie było pobicie! Znam typa, który zabił rowerzystę, bo jechał ze 120 w terenie, gdzie ograniczenie było do 30 z powodu prac na drodze a sam miał 18 lat i co?? Bogaci rodzice nie dali mu iść do pierdla!

Gość smakunia
i nie dali ci pozwolenia na widzenie:O kurde ja nie mialam takiego problemu ja chcialam widzec sie z moim bylym(wtedy to byl moj facet)normalnie bez problemu dostalam

rodzice wykladaja na niego kase i na nic... nie udzielaj sie jak nie wiesz.... nie kazdemu mozna dac w pale i jest okej... kasa to nie wszystko smakunia- moze Ty sie wypowiesz, wiesz jak to jest

Gość lolopiko
smakunia sama sie bujaj z tym swoim mezulkiem kryminalista feee ja sie dziadów nie czepiam :O

to zalezy od prokuratora... a powiedz mi- zalujesz ze wtedy na niego czekalas???

Gość smakunia
oj juz przestancie ja krytykowac ona prosi o porade a nie o krytyke nikt nie wiedzial jak bylo wiec nie nam to oceniac