Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

Co zrobić???

Polecane posty

Gość wiecie co i dobrze
ZE SIEDZI W PIERDLU Z A TO CO ZROBIŁ I POWiNNEN POSIEDZIEĆ ZA TO KILKA LAT NAWET ZA GŁUPIE POBICIE

jak zapomnieliscieo czym jest temat to na pierwszej stronie na samym poczatku jest prosze o normalne wypowiedzi a nie wnikanie w sprawe

Gość ajt
widac jak kafeteriusze sie na wszytskim znaja. chyba napisala ze jest na sankcji. na sankcji mozna byc nawet za kradzież.

nie twierdze ze zrobil dobrze ale warto dac szanse... mozemy powrucicdo tematu... kto doradzi???

Gość niezły bandzior z niego
jak dostał te 3 miechy. Mój szwagier ma wyrok za pobicie, ale to jego pierwsza (i ostatnia) bójka i nie siedział ani dnia, odbyła się rozprawa, dostał wyrok w zawieszeniu, bo nigdy nie miał wczesniej żadnych konfliktów z prawem.

Gość ajt
ty sie dowiedz co to sankcja ciołku wyzej

Gość smakunia
umnie to bylo troszke inaczej moj maz pobil kiedys takich dwoch braci byla sprawa 24godzinna naszczescie trafil na takiego sedziego ze albo mial odsiedziec albo kara miala byc zamieniona na grzywne,wybral grzywne tyle ze on calkowicie zapomnial otym o tez grzywnie,zreszta pol roku byl za granica wiec nie bylo go i nagle do domu przychodzi policja ze poszukuja takiego i takiego:O ja zielona niewiedzialam oco chodzi,pytalam lecz stwierdzili ze oni niewiedza ze oni tylko maja go dowiezc dzwonilam do jego miasta na komisariat i wkoncu dowiedzialam sie mial dostac odsiadke bo nie zaplacil kary i tyle wiec zaplacilam te kare i bylo wszystko ok

aha, to fajnie ze wam tak sie ulozylo a nie inaczej.... po co sie tlunaczyc tu jak kazdy uwaza sieza modrzejszego i wie lepiej

Gość lolopiko
autorko proponuję abyś w miedzyczasie poczytała słownik ortograficzny ,ty bedziesz mądrzejsza i on nabierze do ciebie szacunku :) Jak Cię bedzie szanował to nie uwierzy że się puszczasz... :)

Gość smakunia
z takimi pobiciami to roznie jest jeden dostanie miesiac a drugi kilka lat

Gość ajt
ja tam uwazam ze chlopak ma swoj rozum, nie jest twoim znajomym tylko facetem i ma do ciebie pewnie zaufanie. nic innego ci nie pozostaje jak probowac go odwiedzic i czekac.

Gość smakunia
o jeju kazdy robi jakies bledy nawet ortograficzne sluchaj idz do radcy prawnego.w kazdym miescie jeden darmowy i zapytaj co powinnas zrobic by dostac widzenie do niego

lepiej popatrz na siebie, umiesz czytac??? pisalam: ,,sorry za błedy'' narka powiem ci ze to tez zalezy od sedziego, a z tego co wiem to kawal chuja z niego

Gość smakunia
jesli to nic nie da to napisz mu co myslisz ze boisz sie ze matka nagada bzdor na ciebie a on dzwoni do ciebie?

Gość lolopiko
co z tego ze mnie przepraszasz za błedy ja nic do nich nie mam chłopaka przeproś :P

ajt- no wlasnie, tylko ze te czekanie jest najgosze:( boje sie ze nie uwierzy mi mimo wszystko:(:(:( mocno to przezywam

Gość smakunia
ile jestescie ze soba ile on wogole ma lat?

nie moze dzwonic... tylko pisanie pozostaje. ..... ja mu wyjasniam caly czas w listach.... chcial zebym sie pogodzila z jego mama a tu taka lipa. Mam nadzieje ze uwierzy choc w listy... ale watpe:(

Gość to jeszcze jesteście
szczyle i tyle

Gość lolopiko
hahah sama jestes debilka w dodatku niedojrzałą wraz z swym niedojrzałym chłopakiem stanowicie idealne połączenie tylko pogratulować przyszłych małych debilków :P

widac jak tu duzo wychowanych ludzi jest:) bardzo nie wiele.... no jasne ze szczele:) a ty stara spruchiala nie dowartosciowana baba:) doradzi ktos jeszcze??? modrze i czarne nicki

Gość smakunia
to nie jest az tak wazne tyle ze on jest bardzo mlody ale... jestescie juz ze soba troche wiec jesli on ci ufa to to badz spokonja pisz do niego codziennie listy codziennie sluchaj on powinien napisac na licie kto jakie osoby beda go odwiedzac dziwne ze tego nie zrobil

Gość autorkoooo
nie sluchaj bo 90% wypowiedzi tutaj to debilizmy a juz teksty tej niby po prawie topiko-sropiko juz nie sa nawet smieszne szkoda kobity ze takie glupoty wypisuje, pouprzykrzaj sie prokuratorowi to moze Ci da widzenie, co za debile nazywaja czlowieka tymczsowo aresztowanego kryminalista, niech spojrza w statystyki ile spraw polska przegrała wniesionych wlasnie przez tymczasowo aresztowanych. Do kolejnych debili sankacja to nie jest kara i nie mowi o tym czy ktos jest winny czy nie, jest to tylko środek zapobiegawczy nakładany w celu zabezpieczenia toku postepowania, defacto nadużywany bardzo przez polskie sady o czym świadczy wspomniana przez mnie ilość przegranych spraw.

dzekuje Wam:( chcialabym sie z nim zobaczyc ale ona ma wszystkie moje dokumenty tozsamosci a prokuratura nie chce oddac wiec mnie nie dopuszcza

Gość smakunia
kto ma twoje dokumenty?

Gość smakunia
naciskaj na prokurature a w tym czasie pisz do niego i jeszcze raz pisz nic innego nie zrobisz musisz czekac zobaczysz ze to szybko minie ja tez jestem non stop bez mojego meza:(juz mija 2,5 miesiaca jak nie byl w domu i czekam bo co innego mam robic on mi ufa,inni mnie znaja i wiedza jak jest wiedza ze niezdardze go a jesli ktos by puszczal jakas plotke to sama osobiscie bym do tej osoby poszla i awanture zrobila ze bzdury chodzi i rozpowiada