Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peek-a-boo

W czym śpicie?

Polecane posty

Cześć wszystkim! Mam problem z wyborem pościeli. Nie cierpię dotyku pościeli z kory, raz ,że przez fakturę, dwa, przez materiał (nie wiem z czego to robią, ale to raczej nie jest bawełna). Zupełnie osobną kwestią jest ich wygląd – „gaciowe” kolorki i i mało do czego pasujący design.. Nie lubię też satyny, jest dobra na lato, ale tak to ziębi i w ogóle jest mało przytulna. Szukam zatem pościeli, która byłaby miła, przytulna i ładna. Sypialnie mamy raczej stonowana, brązowo-kremową. Jakich wy używacie pościeli, moglibyście coś polecić mając w pamięci moje uwagi? Możecie podawać firmy, sklepy, w których znaleźliście coś ciekawego.

szczerze, to nie cierpię Ikei... jedyne co mi się tam podoba, to szklanki i świeczniki. też nie wiem jakiej jakości jest ich bawełniana pościel? to nie mały sklepik, który dba o klienta jak o honor. wciśnie bubel , ale i tak będzie miał klientów, tyle ze minus 1...

Gość ja też nie znoszę kory
gniecie mnie! jak kiedyś dostałam w prezencie 2 komplety pościeli z kory - to tak długo nosiłam je do magla, aż się trochę wyprostowały i zmiękły. Najbardziej lubię pościel z satynowej bawełny - nie jest taka śliska - tylko zwykła bawełenka, ale delikatniejsza od "normalnej". Latem najbardziej właśnie satyna (lub coś innego śliskiego), bo na jedwab mnie nie stac....

Gość ghjkl
w zime tylko z dobrej flanelki

Gość scarlet1976***
Polecam posciele satynowe z domieszką bawełny,są ładne i nie sliskie ,:zimne : Jak typowo satynowe

Gość też mam 23
w piżamie :)

Gość Madrość narodu
generalnie to w łóżku, czasem w pociągu lub w autobusie...

Gość pomarańczowy pomarańczowy
raczej na łożku i w piżamie

Gość dziś się nie loguję
satyna bawełniana :)

Kory nie lubię, ze względu na fakture. Źle mi się w tym śpi. Flaneli nienawidzę. Straszniue grzeje, jest mi gorąco. Dlatego wybieram zwykłą bawełnianą. W takiej śpi mi się najlepiej :)

Gość hkfjuyytfgrd
ja uwielbiam posciel z ikei. kosztue ok 120 zl ale na allegro mozna wyhaczyc juz po 50-60 zl. jest ona z wyczesnaej bawelny-super jakosc, mam kilka kompletow i sa rewelacyjne! mam tez jeden komplet ze zwyklej bawelny ktory kosztowal 19,90 w promocji i mam go 3 rok i tez jest superchociaz kolorki sie spraly troche. ale te drozsze sa swietne

Gość hkfjuyytfgrd
ta wyczesnana bawelna to wlasnie taka "satynowa" bawelna. ale z satyna nie ma nic wspolnego;)

Faktycznie satyna bawełniana ma coś w sobie co nie pozwala człowiekowi wyrwać się rano z łózka. Ten materiał idealnie nadaje się na pościel, szczególnie w zimowym okresie, kiedy noce są chłodne. Teraz jest coraz więcej oryginalnych designów , macie jakieś ulubione?:)

Gość Moniczka_Moni
rewelacyjnie spi się w pościeli satynowej - to 100% bawełna o specjalnym splocie, który powoduje, że jest gładka i przyjmna w dotyku. Można kupic taka pościel w dobrym sklepie internetowym >> www.KolekcjaPoscieli.pl

Gość kitka4477
Ja w łóżku śpię :)