Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cacy -ona-

kilkakrotnie wieksza ochota na sex po alkoholu ?!?!?!

Polecane posty

Gość Cacy -ona-

KILKAKROTNIE ?!?!?! Ja tak mam. Ma tak ktos jeszcze ? Nie musze dużo wypić, wystarczy 3 lampki wina albo 2 drinki np. I juz mi sie chce i spełniam wszystkie fantazje mojego faceta. Aż sie na drugi dzień sama dziwię co ja wyprawiałam... Czy żeby libido zostało mi tak wysokie musze ciągle pic ? :D będę alkoholiczką :D Macie tak dziewczyny ?

Gość Cacy -ona-
Absolutnie. Tylko z moim mężczyzną sie kocham. Jesteśmy już ze soba kilka lat. Nigdy go nie zdradziłam. I nie zmierzam. Nie jestem niekontrolująca się gówniarą w knajpie co daje doopy po 3 piwach komu sie nawinie. Chodzi mi o to, że jak piję to jestem odważna (no to normalka po % ) ale nie wiem dlaczego tylko wtedy mam dużą ochotę na mojego faceta. Normlanie bez alkoholu mam mniejszą. I czy to normlane. Mam sie czymś martwić. że facet najabrdzie podoba mi sie po alkoholu ?

Gość poniewaz alkohol
rozluźnia, masz po prostu fantazję którą sztucznie blokujesz. Niektórzy po alko nie mają żadnego życia seksualnego, więc Twój problem to nie problem - ciesz się luzem, bo Twój facet już pewnie się cieszy:) A z biegiem czasu wdrażaj pomysły bez uczestnictwa alkoholu, spodoba Ci się i z czasem będzie coraz naturalniej wychodzić.