Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastasiaaaaaaaa21

ZAKOCHALAM SIE...W PIOSENKARZU!!!RATUJCIE

Polecane posty

Gość anastasiaaaaaaaa21

Ja nie wiem,co się ze mną dzieje :( Od jakiś 5 miesięcy kompletnie nie mam ochoty na seks z moim facetem.Serio.Nawet przytulać mi się nie chce,całować,dotykać.Kiedy do mnie przyjeżdża,to zwykle zaczyna chcieć mi się spać.Ostatnio uprawialiśmy seks jakoś z 2 tygodnie temu,kompletnie spadło mi libido.Kiedyś to co spotkanie (4 razy w tygodniu),a teraz nie czuję takiej potrzeby.Gdy jednak już uprawiamy seks,to zwykle chcę,żeby jak najszybciej skończył.Powiedzcie mi ,co się stało?Kiedyś to sama wymyślałam kąpiele we wannie,seks we wannie,w prysznicu,gorące noce,wypady do hotelu,a teraz po prostu mi się nie chce!!Czy może to być spowodowane tym,że czuję ogromny pociąg do pewnego piosenkarza?Czuję do Niego pociąg jak do mężczyzny,wyobrażam sobie,jakby to było z Nim być,po prostu Jego widok sprawia u mnie mega podniecenie!Dzień w dzień potrafię oglądać Jego teledyski,zdjęcia,itd.Myślę o Nim na każdym kroku.Czy to może być tym powodem??Mój chłopak zaczyna się wkurzać,bo ja nawet nie mam ochoty na przytulanie się.Kocham Go strasznie,ale jakoś odechciało mi się tych czułych pieszczot.

Gość anastasiaaaaaaaa21
Pomoze ktos ,co mam zrobic :(?