Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dunkaaa

9 miesiąc ciązy to trudny okres w życiu

Polecane posty

Gość dunkaaa

Jestem taka ociężała ,mam takie spuchnięte kostki i stopy,duszę sie jeszcze 3 tyg i

Gość a poza tym
wygląda się jak obły wieloryb :(

Mi zostały 2 tygodnie :). Czuję się już ciężko, ale nie jest mi jakoś bardzo źle :)

uwierz mi pozniej bedzie jeszcze trudniejszy okres-nieprzespane noce, wieczne zmeczenie, brak sil na cokolwiek, baby blues i inne uroki pologu... ale po jakims czasie wspomina sie to z czuloscia, bo ogolnie pieknie jest...

Gość dunkaaa
Dokładnie czuję się jak wieloryb ale w sumie szczęśliwa..mnie też nic nie boli ,tylko spie,jem i tak caly czas

Gość hehe ciesz się że rodzisz
teraz a nie latem:O

Gość saleminka8
o tak nieprzespane noce...ciąża jednak była lepszym okresem,bo nie trzeba było się martwić czy aby za zimno nie będzie by wyjść z dzieckiem jedynie do sklepu,co się dzieje gdy się je z kimś zostawi na chwilę,a tak z brzucholem można iść wszędzie.Fakt ciężko jest pod koniec,sama o sobie mówiłam wieloryb jak po wejściu na 2 piętro sapałam jak koń w 40tc :) a teraz mam małego marudę który raz budzi się 3 razy w nocy a innym razemwstaję co godzinę lub 1,5 ;) wcześniej zasypiał bez problemu po karmieniu,a teraz muszę go jeszcze ululać do snu co akurat wczoraj zajęło mi 40 minut