Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę cieszyć sie zyciem

a przez niego nie mogę

Polecane posty

Gość chcę cieszyć sie zyciem

46 lat, mężatka nie rozmawiająca z mężem od 4 miesięcy on alkohol, strata pracy, nie interesuje sie domem i jeszcze czuje sie odtracony jak wynika z rozmów ze znajomymi on twierdzi, że go nie kocham i jest mi obojętny i dlatego teraz sie zapija niezła wymówka co? Czy w takich warunkach mozna ułożyć sobie zycie, cieszyć sie nim? Tak pragne zyc intensywnie, ale już mi głupio. Znajomi ciagle chodza parami, a rozmowy z nimi to tylko o jego staczaniu sie.Jakby ta sytuacja podbudowywała ich, że sa lepsi,dbają o rodziny. Ciągle mnie pocieszają, a ja nie chcę pocieszenia, chcę normalności.

Gość chce cieszyć sie zyciem
byłoby pieknie, ale niestety...., nierealne musiałby odzyskać wiare w siebie , zbyt długa i ciezka dla niego droga, łatwiej mu pic, bo wtedy czuje sie lepiej....

Gość nataalaa
"jak wynika z rozmów ze znajomymi on twierdzi, że go nie kocham i jest mi obojętny i dlatego teraz sie zapija" Skoro nie rozmawiacie to chyba ma najlpesze podstawy, żeby tak myśleć.

Gość chcę cieszyc sie zyciem
22 lata razem + 5 lat chodzenia ze sobą on się nie odzywa, a jak ja sie pierwsza odezwę to on mowi , ale ze mna nie rozmawia gdy wyciągnęłam rekę to powiedział, że i tak go nie chcę i woli pic.... to już chyba alkoholizm, pije codziennie poza domem, nie wiem gdzie, nie wiem z kim....

Gość nataalaa
Ja się nie znam na długich związkach, jestem młoda. U mnie działa spontaniczne przytulenie, buziak w czółko i powiedzenie, że jest głupkiem i że go kocham i to nawet jak się porządnie pokłócimy. Bo po czymś takim emocje opadają i można wtedy usiąść i porozmawiać na spokojnie. Nie wiem no, ja bym próbowała i ciągnęła za język póki by mi starczyło cieprliwości.

Gość a jakże
A macie dzieci?

Gość chcę cieszyć się życiem
taaa, i to niemało - czwórkę

Gość chcę cieszyć się zyciem
Zaczełam z nim normalnie rozmawiać. I co, do bani. Zrozumiał to jako bodziec do seksu i nie dawał mi spokoju. Wreszcie dosć wulgarnie wrzasnęłam i polazł obrażony nie wiadomo gdzie. A mam to gdzieś, przynajmniej mogę odpocząć po pracy.

Widac brakuje mu czulosci, bliskosci i seksu i dlatego to zapija. Uwazam, ze jak nie ma skesu w malzenstwie to jest grzechem czytalam czytalam cos na ten temat, a dla faceta brak seksu to juz porazka i to, ze kobieta go odtraca pomysl nad tym:)

Gość chce cieszyć się życiem
Ja uwielbiam seks, ale niestety nie taki pozbawiony uczuć.