Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkalesbijki

Corka jest lesbijka

Polecane posty

Gość matkalesbijki

Kilka dni temu nam to powiedziala. Moja rodzina nie akceptuje homoseksualizmu ja tez nie.Nie wiem jak sie w tej sytuacji zachowac bo jej ojcu wcale to nie przeszkadza. W dodatku jeszcze wyznala nam ze jest w osmym miesiacu ciazy,i ze swiadomi zaszla w ciaze. Co ja teraz powiem w swojej rodzinie? Mam meza idiote ktoremu nie przeszkadza homoseksualizm corki i to ze jego corka bedzie samotnie wychowala dziecko.

Gość nie kumam o co kaman
dlaczego swiadomie zaszla w ciaze z kim skoro jest lesbijka:O

Gość Prosze Ciępomyśl
A co z Ciebie za matka,nie widziałaś,że córka jest w ciązy????????? i to w 8 miesiacu????!!!Gratuluje,co do pogladu na temat homoseksualizmu to proszę Cię......nie żyjemy w średniowieczu.No i co z tego,że jest lesbijką? Czy przez to przestała byc Twoja córką?

no i co ze lesbika , zmiena to cos Nie jest i bedze twoja córcia a jakim cudem ty nie widziałąs 8 miesiecznej ciazy ???? przecież brzuch jest juz spory

Gość matkalesbijka
Kocham ja ale nie umiem zaakceptowac jej homoseksualizmu.Skad mialam wiedziec ze jest w ciazy jak nic nie powiedziala,poza tym corka nie mieszka z nami,ma wlasne mieszkanie. Liczylam na to ze po studiach wyjdzie dobrze za maz i wtedy urodzi dziecko. Nigdy nie pomyslalabym ze ona jest lesbijka i na dodatek bedzie wychowywac nieslubne dziecko. Co ja powiem swojej rodzinie? Maz juz w swojej rozpowiedzial ze zostanie dziadkiem, dla mnie to wcale nie jest powod do dumy w takiej sytuacji!

Gość matkalesbijki
Jak mialam widziec jej ciaze skoro ona mieszka oddzielnie?

Gość fere
Ty martwisz się co rodzinie powiesz? Czy to jest najważniejsze jak oni zareagują ??? Kobieto myśl racjonalnie jak matka , nie jak obca baba . Ona oczekuje do Ciebie zrozumienia i pomocy w tym jakże ważnym momencie jej życia i powinnaś o to się martwić i o tym myśleć, a nie co inni powiedzą . Ja miałabym to głęboko w dupie co rodzina na to , bo to ja jestem matką , a nie oni . Powiedziałabym tylko i tyle .

Gość matkalesbijki
I co? moze mam byc jeszcze zadowolona z tego ze moja corka az tak bardzo mnie zawiodla.Innego zycia chcialam dla niej. Teraz juz nie wiem co gorsze! czy to ze zaszla w ciaze? czy to ze jest lesbijka?

ty głupia babo to teraz ty swoją córkę zawiodzisz takim postępowaniem puknij sie w łeb bo dla ciebie ważna opinia rodziny a nie zdrowie córki i wnuka

Gość najgorsze to jest
to ,że ma taka matkę jak Ty !!!

Gość humorek na dziś
Rok 2020, lekcja historii w szkole podstawowej na wschodnich krańcach Polski. Pani zadaje pytanie: - Powiedzcie mi dzieci, co ważnego wydarzyło się w Związku Radzieckim 26 IV 1986. W klasie nikt nie wie oprócz Jasia. - No powiedz Jasiu. - Wybuchła elektrownia atomowa w Czarnobylu. - Bardzo dobrze – powiedziała pani i pogłaskała Jasia po główce. - A powiedz czy były jakieś skutki uboczne i następstwa tego wybuchu. - Nie proszę pani, żadnych następstw i skutków ubocznych nie było. - Bardzo dobrze - powiedziała pani i pogłaskała Jasia po środkowej główce.

Gość kacperianka323
Ty dla niej życie planowałaś?! Kobieto każdy ma swoje życie i indywidualnie z niego kożysta i je sobie planuje, nie ma tak że ktoś chce żebyś była np.księgową i Ty nią zostaniesz chociaż w głębi duszy chcesz być kucharką! Co to za życie? żyć czyimiś marzeniami ?... Powinnaś się cieszyć , że rodzinę będziesz mieć większą i że ten dzidziuś jest teraz,niż by go w ogóle miało nie być.Ja sama jestem młodą babcią bo moja córka zaszła w ciążę mając 17 lat i dajemy sobie radę jak możemy ale razem i jest dobrze , chociaż chłopak ją zostawił, ale ona i ja wspieramy siebie wzajemnie!

Gość lopat
Może ten chłopak ją skrzywdził ? I dlatego jest w ciazy i jest lesbijka

Gość evfrr
a dlaczego uważacie, że należy akceptować homoseksualizm ?bo nie bardzo rozumiem waszego oburzenie w stosunku do matki. ja np. nie akceptuję i co? znaczy, że możecie wszystkich zrównać z błotem? i na siłę kazać takich ludzi tolerować? nie czynię im krzywdy, ale nie każcie mi akceptować takie zachowanie.

Gość poprostubadz
Nie dziwię się Twojemu oburzeniu. Dlaczego uważasz że będzie samotnie wychowywać dziecko? Skoro jest lesbijką prawo polskie zezwala na dzieci osobom homoseksualnym.Musi pani z nią porozmawiać być przy niej wspierać ją. Trochę dziwi mnie to że nie zauważyła pani oznak ciąży u córki. Homoseksualizm nie jest niczym złym. Skoro pani kocha córkę niech zaakceptuje ją pani taką jaka po prostu jest..

Gość ejżejejejzee
Męża to ty masz mądrego, na idiotkę wychodzisz ty.

Gość ejżejejejzee
evfrr, a czego jeszcze nie akceptujesz? Rudych? Łysych? Grubych? Cycatych?