Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burczymiwbrzuchu

a moj brat pracuje w McDonaldzie, to wstyd!!!

Polecane posty

Gość burczymiwbrzuchu

co ja teraz kolegom powiem jak go rozpoznają? :(

Gość Ha ha haP
A możne frytki do tego??

Gość Weronika- weronka
wstydem jest żebrać o jedzenie i wydać to na alkohol kiedy dzieci w domu marzą o chlebie z masłem...

Gość co ty gadasz
dlaczego wstyd? Twój brat jest prawdziwym facetem, nie pójdzie z dziewczyną do kina za kasę mamusi, tylko sam zarobi :) a ci twoi koledzy za co kupują dziewczynie kwiatki hmm? :)

stwierdzam, że nie jesteś dorosłą osobą, bowiem w innym wypadku miałabyś całkien inne podejście do pracy. stuknij się ty w łeb, a nie pisz głupot o wstydzie. Wstyd to tak jak wspomniał tutaj przedmówca kraść i dupy dawać, a nie uczciwie pracować ;>

Gość humorek na dziś
Rok 2020, lekcja historii w szkole podstawowej na wschodnich krańcach Polski. Pani zadaje pytanie: - Powiedzcie mi dzieci, co ważnego wydarzyło się w Związku Radzieckim 26 IV 1986. W klasie nikt nie wie oprócz Jasia. - No powiedz Jasiu. - Wybuchła elektrownia atomowa w Czarnobylu. - Bardzo dobrze – powiedziała pani i pogłaskała Jasia po główce. - A powiedz czy były jakieś skutki uboczne i następstwa tego wybuchu. - Nie proszę pani, żadnych następstw i skutków ubocznych nie było. - Bardzo dobrze - powiedziała pani i pogłaskała Jasia po środkowej główce.