Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Doniosłam na policję , podałam numery rejestracyjne auta

Polecane posty

Gość podszyj sie tylko umiejetnie
jeśli uważasz, że policja cie wysłuchała i wypisała mandat to jesteś wyjątkowo głupia! nikt przez telefon nie świadkuje głupia dupo! wysmiali cie gdy odłożyli słuchawkę!!! piszesz, że wszystko to nieprawda, że nie zazdrościsz, że nie chwalisz się bla bla...ok tylko dlaczego poruszasz ten temat?skoro cie nie dotyczy?widzisz, jednak jestes głupia

Gość hkhggghgd
i jeszcze ten obsrany dziecinny motylek! :D

Gość xxxxcxx
ojj chcialabys miec takie auto, zazdrość!

Gość durny narod
swietnie! na naszych podziurawionych drogach nie dosc ze nie da sie jezdzic pojazdem, to jeszcze pieszy nie moze przejsc spokojnie przez jezdnie tylko uciekac przed samochodem, bo wypadki sa z winy pieszych... a co jesli pieszy bedac na pasach widzi samochod ucieka na sasiedni pas, a kierowca pojazdu wpada na ten sam pomysl jadac ze spora predkoscia? to tez wina pieszego przeciez bedzie wg wiekszosci heh na przejsciu trzeba uwazac na pieszych i zwalniac zawsze, a nie glupio potem sobie cos tlumaczyc

Donosicielswo jest chyba jednym z najgorszych co mozna zrobic... Jesli ktos jest bogaty to wcale nie znaczy ze zły iz ze celowo zle traktuje innych, a jesli kole cie w oczy zektos ma pieniadze i moze sobie pozwolic na cos wiecej to znaczy ze po prostu zazdroscisz, a to kolejna zla cecha w polaczeniu z donosicielstwem... co wiecej wydaje mi sie ze gdybys odpowiadała tutaj na komentarze w bardziej kulturalny sposob to i wypowiedzi w stosuku do ciebie tez bylyby inne!!! a wiec na wlasna prosbe czytasz opinie od zbulwerowanych twoim zachowaniem ludzi. w tym samym czasie kiedy ty zawracalas policji głowe, ktos mogł ich naprawde potrzebowac!!!!!!! ja nie doczekalam sie od ciebie niestety zadnej madrej wypowiedzi.

Gość sdadff
durny narod--> na przejsciu trzeba najpierw popatrzeć czy nic nie jedzie!!!dopiero pozniej przechodzić a nie pchac sie i pluc gdy ktos trabi!

Gość Wiadro i Garnek i Widelec
Ale nie rozumiem po co sobie ublizacie. Jezeli jest w danym miejscu 50km/h (max) to ma byc max 50 a nie 80, 100 czy 200. Tyle w temacie .

dobra ludki , już Wam mówię - nie umiecie się bawić, jedna się zbulwersowała :D mądralo , sprawdź w słowniku co znaczy ARTYKULACJA artykulacja (w muzyce) - sposób wydobycia dźwięku z instrumentu artykulacja (w fonetyce) - proces kształtowania dźwięków mowy ludzkiej fonetyzacja (lub artykulacja) - powtarzanie czytanego tekstu na głos lub w myślach hahaha "i co teraz powiesz na to?? ku((( dzi((( pi ((( szmato.."jak to w piosence leciało :) ale nieważne. to prowokacja byla, a ja jestem facetem. nara 🖐️

Durny narod, zastanawia mnie czy czesciej jestes pieszym czy kierowca??? kilka dni temu wiozlam dziecko do przedszkola, srednia predkosc 50, 60km/h , pusta droga, przede mna przejscie i nagle jakas kobieta zaczyna biec byle tylko zdarzyc, zahamowalam na szczescie, ale ze mi wbiegnie nie wskazywalo nic...i co nadal to pieszy wazniejszy tak??? oj to takie wlasnie bezmyslne myslenie!!! Pieszego takze obowiazuje kodeks, szkoda ze nie wszyscy o tym pamietaja...

A jak ktoś przejeżdza i zamiast zatrzymać sie przed przejściem gdy ktos mu sie wpycha to nalezy zadzwonić i zakapować brudasa! podpierdalajmy siebie na wzajem!!

TAK!! przechodziłam 300 metrów dalej i myślałam że zdążę !!! a ta chvjoza zamiast zwolnić przyspieszyla jeszcze!!

Gość durny narod
heh trzeba jeszcze wiedziec ze przejscie moze sie skladac z kilku pasow ktore pieszy musi przekroczyc, a jak kierowca pojazdu jedzie z duza predkoscia, to taki samochod pieszy moze zobaczyc dopiero jak bedzie juz na pasach, a wtedy to raczej nie pieszy musi stanac

No tak cos sie napisze na forum i odrazu podszyw. Szkoda gadac.Pa.

Gość gfsfs
Je taime mon amour--> a ty mądralo wiesz czym jest przenośnia?? taka jestes ograniczona? nie wiedzialam, że tak dokładnie czytasz posty...to mi schlebia choć wtrącic musze, że pisałam to bo lubie wkurwiac prymitywnych głąbów możesz teraz tłumaczyć, że to prowokacja ale z jakiegoś powodu ten temat został założony, mysle, że z zazdrości, tak to jest z nieudacznikami

Gość durny narod
i nie chodzi mi o pieszych ktorzy sie wpychaja na pasy wymuszajac pierszenstwo, tylko o tych ktorzy juz na nich sa gdy nadiezdza mistrz kierownicy

Gość WIERSZOKLETA JEDEN
NIEUDACZNICY SĄ WŚRÓD NAS BRUDASY PODPIERDALAJĄ WAS KIEDY WIDZĄ BIAŁY PAS WPIERDALAJĄ SIĘ NIE W CZAS BO PRZECIEZ TO NIE JEGO WINA BO PRZECIEŻ KIEROWCA TO ŚWINIA ON TYLKO DUPE CHCIAŁ PRZETOCZYĆ CHOĆ LUDZI RAZI TO W OCZY PODPIERDALACZE SĄ WŚRÓD NAS CO CHWILE KAPUJĄ ZA PAS A SAMI WCHODZĄ NA CZERWONYM I UDAJA, ŻE ŚWIĘTE KROWY LALALA LALALA Je taime mon amour TO KAPUŚ PIERDOLI W DUPE GO TATUŚ

Durny naród, ja sie klocic nie chce... pewnie najlepiej byloby zatrzymywac sie, hm tylko nie zawsze sie zdazy, szczegolnie ze pieszy zaklada z gory ze auto sie zatrzyma, nie mysli ze skoro ja moge nie zuwazyc samochodu to i kierowca mnie tez moze nie widziec, chocby wieczorem kiedy swiatła kierowcow z naprzeciwka potrafia oslepic... nie powinno sie natomiast z kazda sprawa dzwonic na policje, a znowu policja tak łatwo nie ukarze, bo tutaj jest słowo przeciw słowu...kazdy na kazdego mogłby wtedy skarzyc, na nielubianego sasiada albo uczen na wrednego nauczyciela...

Gość cfdefefes
taki mądrala rozlicza innych a sam pewnie na czerowych przełazi nie raz zajebisty wierszyk!!!! :D

Gość WIERSZOKLETA JEDEN
Dziękować !! :)

Gość WIERSZOKLETA JEDEN
Gdyby co drugie słowo w mym zasobie słów nie było przekleństwem to byłby ładniejszy wierszyk :) ale niestety wychowała mnie ulic :( a mój mózg ulotnił się jak benzyna :)