Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga111

pierwsze widzenie w areszcie

Polecane posty

Gość olga111

dziewczyny mam pytanko.dalam mamie mojego chlopaka podanie o widzenia,adwokat przekazal je sedziemu i nie mam jeszcze odp, a mialam jutro isc na widzenie tak mi obiecal adwokat. jutro z samego rana mama mojego miska ma dzwonic i dowiedziec sie co i jak. chcialam zapytac czy jest taka mozliwosc ze jutro dostane ta zgode i bede mogla isc?

Gość humorek na dziś
Kubuś Puchatek żali się Krzysiowi po przejrzeniu swojej teczki: - Że Prosiaczek na mnie donosił, jestem w stanie zrozumień, bo to w końcu świnia. Że Kłapouchy też, przecież to osioł. Ale żeby Miodek?!

Gość a ja dostalam
A co misiek zrobił, że w areszcie siedzi?

Gość epidemia nadchodzi
pewnie za niewinność siedzi...

Gość humorek na dziś
Siedzi sobie Kubuś Puchatek w Chatce. Nagle ktoś wali mu w drzwi tak mocno, że drzwi prawie wypadły z futryny. Kubuś zdziwiony otwiera, patrzy w tak wielki włochaty dzik stojący na dwóch łapach. Kubuś prawie zawału dostał, czym prędzej wziął nogi za pas. Po jakiejś godzinie ucieczki przed potworem opadł z sił i upadł na ziemie. Dzik podchodzi do niego, podnosi i mocno przytula do siebie mówiąc: - Dawno cię nie widziałem Kubusiu W tym momencie Kubuś zdziwiony na całego mówi: - Prosiaczek, to ty już z wojska wróciłeś?