Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mich micha

Jak to jest z tymi orgazmami ?

Polecane posty

Gość mich micha

Ponoć 95% kobiet podczas stosunku nie osiąga orgazmu. To jak to jest ze staraczkami, kiedy trzeba kochać się co 2 dni przez prawie cały cykl ? Robią to z przyjemności czy z przymusu, bo inaczej dziecka nie będzie? Tak mnie naszło na myślenie o orgazmach ... Będę wdzięczny za odpowiedzi i wszelkie wyjaśnienia :)

Gość mich micha
bo ja ze swym partnerem osiągamy orgazm kilka razy dziennie , szkoda jeszcze ze w ciąże zajsc nie możem. ale adopcja dla nas w koncu bedzie możliwa

mich micha Ponoć 95% kobiet podczas stosunku nie osiąga orgazmu Może powinieneś zapytać - Jak to jest z tymi facetami? Ja w życiu spotkałem na wiele kobiet, tylko jedną, która nie osiągała orgazmów. I to dlatego, ze miała beznadziejnego pierwszego partnera i zrytą psychike, przez matke dewotkę. Gdybym, z nia był, a nie parę razy zaliczył, to bym ją nauczył osiągać orgazmy. To czy kobiety mają orgazmy, zależy w 90% od faceta.

normalnie nienormalna kilka orgazmów? to raczej nie mozliwe raczej 2 czy3 tak ale nie kilka Co jest niemożliwe? Bo nie zrozumiałem.

95% Skąd takie dane? To przecież prawie żadna nie miałaby orgazmu. Może chodzi o tzw orgazm pochwowy? Który też podobno nie istnieje, bo każda kobieta ma łechtaczkowy, tylko niektóre osiągają go m.in przez poruszającego się penisa. Coś mi tu śmierdzi :P ;)

jak Bóg stworzył w raju ludzi spytał się, kto chce sikać na stojąco, głupi Adam zgłosił się pierwszy i dlatego kobiety mają wielokrotne orgazmy

Gość pytanko mam
VB w jaki sposób nauczyłbyś kobietę osiągać orgazmy? mam ten problem i nic mi nie pomaga...

Gość pytanko mam
Tym razem to znowu ja/ może niech każdy się wypowiada w swoim imieniu.

Kursy korespondencyjne są o tyle bezpieczne, że VB unika odpowiedzialności cywilnej z tytułu niedopełnienia warunków umowy. :)