Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platna_sesja

PILNIE!!! Kobiete do PŁATNEJ sesji!

Polecane posty

Gość platna_sesja

Witam, pilni potrzebuję modelki do płatnej sesji. Nie ważne doświadczenie w fotomodelingu. Kobieta w wieku 18-30 lat, z obfitym biustem (75D, 80C i większy ^^). Powiat ŻAGAŃSKI, ŻARSKI, NOWOSOLSKI - transport zapewniony. Krótki spot reklamowy (około 30) sekund będzie puszczany na telebimie w sercu miasta Żagań. Oczywiście ekspozycja biustu w granicach przyzwoitości. Proszę o kontakt na mail sheesh@o2.pl W załączeniu dwa zdjęcia (cała sylwetka i zbliżenie twarzy) + dane kontaktowe.

Gość smakunia
taaa zebyscie mnie tam wyruchali:O nie dzieki:O

Gość platna_sesja
love666 - takie informacje pod mailem sheesh@o2.pl spokojnie jesteśmy szanującą się firmą i nie "ruchamy" ... jeszcze raz podkreślam: oferta dotyczy Kobiet z WOJEWÓDZTWA LUBUSKIEGO najlepiej powiaty ŻAGAŃSKI, ŻARSKI, NOWOSOLSKI

Gość fghuijk
mam doswiadczenie, ale maly biust :P Pozdrawiam

dziewczyny nawysylaja facetowi zdjec, a on puzniej bedzie sie zaspokajal przy nich - najmniej szkodliwa wersja :)

Gość platna_sesja
VB nie przesadzaj :) robię REKLAMY a nie burdel więc wstrzymaj się od zbędnych komentarzy...

widzę, że niektóre kobiety nic nie nauczy. I dalej sa porywane przez handlarzy żywym towarem. Agencje reklamowe nie prowadzą naboru na Kafeterii. Na głupotę kobiet jedynym lekarstwem jest seria gwałtów w tureckim burdelu i zmarnowane życie :O

Gość tw wymogi dot wielkosci
biustu, sugeruja rzecszywisce zbokokla ktory bedzie sie spuszczal na nie:o

Gość gdybaczka
gdyby to była szanująca się firma to by nie zostawiała ogłoszeń na kafe...

W dodatku, agencje reklamowe podają oficjalny adres firmy i telefon do niej, a nie prywatny e-mail.

Jaka szkoda! Jaka szkoda! To prawie mnie szukają. No ciut cholerka za stara jestem... No i wymiary jakby też trochę... ciut ciut...hmmm I w ogóle taki kawał mam jechać...? No chyba na głowy upadliśta! Koniec negocjacji!

Gość platna_sesja
VB bo nie jestesmy agencją reklamową czy modelingową tylko prywatną firmą rynku ISP pragnącą zrobić ciekawą i przyciągającą wzrok reklamę promujacą nasze usługi... tyle

Gość platna_sesja
po to podaję prywatny mail kontaktowy, żeby miliony spamów nie trafiało na firmowy. wszystkich zainteresowanych zaprosiłem na prywatny mail, i tam udzielam wszelkich informacji dotyczących firmy, sesji, wynagrodzenia, umowy o wykorzystanie wizerunku itd etc

Gość ale jesteście kreatywni
No tak cycyki to zajebiście ciekawy i jakże kreatywny i oryginalny pomysł na reklamę. I oczywiście bierze się pod uwagę tylko to co może zadowoloć facetów. Jebanu seksizm. Zatrudnijcie do tej reklamy faceta z dużym fiutem. Też będzie przyciągał uwagę 😠

Cycki można dorobić zawsze na photoshopie wiec po co Wam taka z dużym biustem ;)

Gość platna_sesja
ciekawa sugestia, trafna co najważniejsze i o to nam chodzi

Gość platna_sesja
JoanS - prawda, nawet można wyrenderować model 3d... ale nie o to chodzi przecież, żeby naginać rzeczywistość

Ta cała nasza rzeczywistość i tak już jest nagięta ;) Ja np. sie przyzwyczaiłam że w gazetach, bilboardach itd wszystko jest poprawiane. Nawet moi znajomi maja obsługe photoshopa w jednym paluszku. Wiec tam jedna reklama w ta czy tamta nikogo juz nie zdziwi :) Ja na szczescie nie musze sobie powiekszac biustu za pomocą opcji "powieksz" w PS :P

Gość platna_sesja
VB gdzie ja napisałem że jesteśmy "firmą reklamową" ??? jesteśmy firmą ISP zresztą nieważne, znalazła się chętna Pani. pozdrawiam i proszę o zamknięcie tematu.