Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 90

jaka to choroba?

Polecane posty

Gość zmartwiona 90

witam wsyztskich 15 pazdziernika kochalam sie z chlopakiem,bez gumki, ale ''skonczyl'' na moj brzuch wiec ciaza RAZCEJ mozliwa nie jest ale.... powinnam dostac okres 30, mialam tylko lekkie 2 dniowe plamienie, myslsam ze to pzrez stres i wyjazd, ale w listopadzie rowiez nie dostalam okresu tylko dziwne plamki, w tak malych ilosciach, jakby nic nie bylo. dzisiaj jest 1 grudzien, a umnie nadal nic sie nie dzieje :(((( robilam test na ciaze ok miesiac po ty stosunku ale wysszevl neagatyny.... prosze pomozcie mi. czy to moze byc objaw jakiejs choroby???zmiany partnerow seksualnych??

to moze byc ciaza to, ze wytrysk byl na zewnatrz to nie znaczy, ze nie moglo dojsc do zaplodnienia - w plynie faceta moga byc plemniki w malej ilosci al one wystarcza zeby doszlo do zaplodnienia zrob znowu test - rano - tamten mogl byc za wczesnie wykonany, a jak znowu bedzie negatywny to koniecznie idz do ginekologa zeby zrobil badania - zaburzenia cyklu moga siwadczyc o tysiacach chorob

Gość zmartwiona 90
:((((( jeejkku.uu....ja nie chce byc w ciazy....mam 19 lat :((( jak rozpoznac ciaze? czy jesli wciagam brzuch pownnam czuc jakis dyskomfort?jakies typowe klucie w brzuchu czy cos??? blagam o rade...

Gość zmartwiona 90
ktos sie podszywa i robi jaja

nawet jesli to nie ciaza to powinnas sie udac do gina skoro masz plamienia, a nie okres