tonx5 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Od dłuższego czasu zastanawiałam się nad zakupem kamery przemysłowej i zainstalowaniu alarmu w domu. Macie może jakieś doświadczenie ze sprzętem tego typu? Jeśli tak to podpowiedzcie, który sklep wybrać(koniecznie internetowy). Szukając informacji w necie znalazłam wiele firm, ale nic mi one nie mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeden_moment Napisano Grudzień 3, 2009 Jakieś 2-3 miesiące temu miałam identyczny problem, potrzebna była niewielka kamera do firmy, w której pracuję, a jako, że jestem specjalistką od internetu i sklepów internetowych to mi powierzono to zadanie. Przekopałam całe google. Ofert było mnóstwo, ale wiadomo jak to laik, nawet gdy zoabczy coś co jest dobre, a nei zdaje sobie z tego sprawy to coś takiego przeoczy. Ja przeoczyłam, ale później znajony mi uświadomił, że Delta Opti to najlepsza firma na polskim rynku wyposażona w sprzęt do monitoringu również. Mają też sklep internetowy, więc wrzuć nich nazwę w wyszukiwarkę, a ci 'wyskoczą' :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach