Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsd

Moja rozmowa z gosciem na gg. Czy on czy ja jest normalny?

Polecane posty

Jeśli Twoim zdaniem dwoją się i troją psychopaci... to sorry... Panna wykazała się wyjątkową głupotą, jak dla mnie. Każdy ma swoje zdanie i do niego prawo, prawda????

Gość ta i co jeszcze
Musztarda, rzuć no swój nr tel., podzwonimy w nocy, jutro powiesz, czy Ci się takie dwojenie i trojenie podoba :D Może sama jesteś takim bluszczem, co swojemu misiaczkowi strzałeczki puszczasz 50 razy dziennie (rzyyyyg) i dlatego nie rozumiesz normalnych ludzi?

Wiesz dziewczynko, nie mam misia, bo nie jestem dzieckiem. A strzałeczkę, to mogę z luku puścić, ewentualnie. Skończę w tym momencie dyskusję, bo się nigdy nie dogadamy. :) Nie jestem bluszczem, nie jestem też rozkapryszoną, zadufaną w sobie gówniarą, która ma faceta w dupie, tylko nie wie, jak mu to powiedzieć, bo "się wstyda"... 🖐️

Gość ledeir
Laska ewidentnie wyładowuje swoje humorki na facecie bo cos jej nie pasi w tym momencie, bo jest chora... Jeśli tak jej to przeszkadzało to trzeba było wczesniej dać mu do zrozumienia (stanowczo ale nie chamsko) ze nie chce żeby dzwonił o określonych porach. A teraz, gdy jest na wkurwie to sie na nim wyładowuje... I jeszcze te teksty, że jest nienormalny. Na jego miejscu zawinąłbym się stamtąd jak najprędzej...

Gość Ja Sucz
A prawda zawsze lezy po srodku... normalnych i nienormalnych....

Gość ta i co jeszcze
Wydaje mię się, że normalnemu człowiekowi nie trzeba tłumaczyć, iż nie wydzwania się po nocy i że, jak ktoś nie odbiera, to z jakichś względów nie może rozmawiać, a drugie, piąte, dziesiąte połączenie nie zmieni stanu rzeczy. :O Jak ktoś tego nie wie i nie jest w stanie pojąć, to jest pozbawionym wyobraźni chamem.

Przecież to oczywiste ze facet jest wkurwiony na to, ze laska nie powie mu wprost by sie odczepił i specjalnie ja tak molestuje. Dziewczyno, on zadał ci kilka razy pytanie, czy chcesz aby sie odwalił od ciebie, a Ty, ze nie, że może pisać. A skoro moze pisać to chyba w takim razie jesteś nim zainteresowana? A skoro jesteś zainteresowana to dziwnie to okazujesz.