Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudududuś

TRUPI JAD !!!

Polecane posty

Chciałabym się dowiedzieć się, jakie są objawy zatrucia trupim jadem...?? Dużo jest o tym plotek, wiele niedomówień, mało na necie.. może ktoś coś jednak wie? Czekam na informacje (nie ploty)...

Gość do duduuś
Warto było jeść trupa skoro teraz chcesz wiedzieć czy trupi jad ci zaszkodził?

Gość tyle powiem jjjj
A co nekrofilka jestes na to sie umiera czytalam o kolesi co pracowal w zakladzie pogrzebowym i nagle zmarl przebadali go dokladnie i okazalo sie,ze koles bzykal martwe panienki i nie tylko o mial mini ranke na penisie przez ,ktora zarazil sie tym jadem i zmarl smierc nastepuje w miare szybko

no pewnie, co jak co ale poważnych wypowiedzi nie ma się co spodziewać na kafee, prawda......?? / i tak o to wyrabia się opinia o takich forach.

Gość ja wim prosze
Trupi jad to toksyczna substancja ktura tworzy sie podczas rozkładu ciała a konkretnie mięśni objawy tej choroby to wysokie ciśnienie gorączka ponad 41 stopni duszność w dalszym etapie śpiączka i śmierć

Gość Czarna śmierć
objawy zatrucia trupim jadem to właśnie opisy czarnego moru i dżumy. Czarne pamy na skórze, powiększone i czarne węzły chłonne...

Gość gość
ja śpie na wersalce na której umarła babcia i jakoś żyje

Gość gość
Ja często siadam na kanapie, na której tata umarł, czasem się zdrzemnę przed telewizorem w salonie. Normalka. Przypominało mi się, że po śmierci taty jak nikogo nie było w domu, kładłam się na tej kanapie, uspokajał mnie zapach taty na poduszce. Mój tata ślicznie pachniał. Mój syn też tak pachnie.

Gość gość
Przecież takie osoby nie zdążyły się rozłożyć, trupi jad może być zagrożeniem jak ktoś umarł i długo go nikt nie znalazł

Gość gość
buhahahaha,własnie,a ten co martwe panienki bzykal to nie pomyslal chyba o trupim jadzie i bez gumki walil,my tez się rozłożymy,az mi staje na myśl jak będę gnil,szkoda ze tego nie zobaczę,a i już nie uganiam się za kobietami bo za zywymi trupami latal nie będę i tak wszystkie zgnija,wiec nie ma czym się podniecac