Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoria1408

Rozklad dnia slubu!!! Co i o ktorej godzinie???

Polecane posty

Mam msze na 17:00. Jak myslicie o ktorej isc do fryzjera, makijazystki? Tak zebym nie czekala na przyszlego meza zadlugo w domu. Jak zagospodarowac ten dzien???

wiktoria zapraszam na forum slub sierpien 2010 rozmawiamy tam o roznych rzeczach zapraszam

rozumiem że osobnicy z forum mają zaplanować Ci ten dzień?nier rozplanujesz go raczej na tip top poprostu to się rozwiąże samo.ja siedząc u fryzjera gadałam z mężęm przez telefon o której ma być z resztą gości,o której z domu wyjechać.zagospodarujesz go jak będziesz uważała za słuszne...

ja miałam ślub na 13:30, więc fryzjera zamówiłam na 8:00, makijaż na 10. mąż miał po mnie przyjechać o 12, by o 12:30 wyjechać do kościoła (mieliśmy kawałek). w tzw. międzyczasie zdążyłam pograć w farmville na facebooku, pogadać z narzeczonym na gg, zjeść kanapkę, wypić kawkę itp. :P dzięki temu byłam wyluzowana :) jak będziesz planować ten dzień to zostaw sobie trochę czasu zapasu, żeby się nie denerwować, że przyszły małżonek już nadjeżdża a Ty nie gotowa ;)

Hej ja mam slub za 28 dni dokladnie dzien przed sylwestrem :):) A dzien mam zaplanowany tak 9:00 do 11:00 kosmetyczka (paznokcie i makijaz) i fryzjerka plus taki ze wszystko jest w jednym budynku heh i nie bede musiala biegac od salonu do salonu heee :):) 13:00 do 14:30 fotograf( sesja slubna) no i 15:30 sam slub :):) musze dodac ze od domu do kosmetyczki mam 25km drogi :):) wiec dlatego zrobilam sobie male przerwy aby na spokojnie dojechac dodomu i nic w biegu nie robic :) :):)