Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenezo

Doradadzicie? OstsnioChialam zapuscicWlosy,terazMamOchoteNaZmiane, aleSieBoje

Polecane posty

Mam wlosy sredniej dlugosci, takie za ramiona, ostnio chcialam sobie je zapuscic, bo zawsze podbaly mi si etakie bardzo dlugie wlosy. Jednak chcialabym jakies zmiany. A na dodtaek neiw iem, czy dla nich nie byloby to dobre, poneiwaz ostnio mi bardzo wypadaja, zrobily sie zadkie ;/ no i nie bede ukrywac ze sie zniszczyly. Prostownice, lokowke, suszarke, i inne urzywki juz porzucilam . Obawiam sie tylko, ze moge wygladac jeszcze gorzej. A moglabym miec taka fryzure: http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura251690.htm Tylko moj naturalny kolor- jestem brunetka.Mam drobna twarz i nie wiem czy to bedzie dobrze wygladalo;/

a co ma do tego moje owlosienie na ciele ? Podoba wam sie ta fryzura ? Wiem wczesniej ktos pokazywal ja juz, ale chodzilo o kolor, a mi chodzi o opciecie.

ojj to nie czytaj ... No wlansie obawiam sie ze po obciecu bede musiala uzywac prostownicy, lub suszarki , a chialabym by byly w lepszej kondycji ;/

Gość Anq25
Żeby tak ułożyć włosy trzeba mieć je dość grube...inaczej wyjdzie ci grzywka nieciekawa i strączki...do tego trzeba modelowac włosy na szczotce żeby się tak układały.