Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gruba Ryba z Kafe

kafe skarbonka - dla wytrwałych

Polecane posty

kto jest na tyle wytrwały, żeby codzień wrzucić tu grosza od siebie do skarbonki kafe? kazdy z nas obiecywal se nie raz ze codzien wrzuci X zł do skarbonki ... zapewne nikt nie wytrwal... za uzbierane pieniadze kupimy sobie cos, czekam na propozycje, zbieramy do konca grudnia zaczynamy -> 1 gr

Gość no i co ci po tym ze sobie
napiszesz 1 gr??????????????????????????????????? :O:O:O idz sie zajmij czyms pozytecznym :O

Gość Chuda ryba z kafe
1 gr :classic_cool:

jeszcze nie wiem na co, ale zawsze można coś wymyśleć po drodze .... może nasza akcja przyniesie nam sławe i będziemy milionerami ? :) może ktoś się zainteresuje w realu, może jakiś program publicystyczny, że Polacy to jednak oszczędni są .... :)

Ty pizdo odgapiłaś nick ode mnie :O Niech Cie wyjebie a dupe stado murzynów i niech srają Ci do dupy kaszalocie :classic_cool: 😠

gruba ryba - marny podszyw .... mój nick był trochę szybciej z tematu love666 coś tam o grubych rybaj jak tylko przeczytałam kawał co mam w stopce, więc nie pyszcz

nie jestem Twoim podszywem gruby pasztecie z kafe :classic_cool: tez pisalam w temacie love666 i to ja wpisalam sie pierwsza z moim nickem ruro :classic_cool: zasram Ci ten zjebany temat :classic_cool:

Ty jestes zwykla gruba ryba a ja jestem Grubą Rybą z Kafe :p, pozatym jesteś niekulturalna, a akcja ta ma byc kulturalna :) więc możesz tu zostać może się czegoś nauczysz

kto jest za tym zeby z juliusza cezara zrobic skarbnika ten ręka do budki? 🖐️ podliczal by raz w tygodniu naszą forsę i w niedziele publicznie ogłaszał nasz uzbierany sukcej, ja jestem za tym...

mnie skarbnikiem ? :D obiecuję ,że będę stał na straży poprawności obliczeń i nigdy niczego nie zdefrauduję :classic_cool: jak boga kocham :classic_cool:

w związku z powyzszym zostałeś skarbnikiem naszej kafe skarbonki :) TA DA !!!!! ale tego grosza to już mógłbyś wrzucić :p w związku z tym, raz w tygodniu, a będzie to niedziela, należy złożyć kafe raport o dotychczasowych skladkach :) czy przyjmujesz na siebie tak zacne obowiazki j.c. ?