Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet ładna

Jaki kolor włosów mi pasuje ?

Polecane posty

Gość nawet ładna

mam ciemno niebieskie oczy, niebieskie burzowe jasną karnację i piegi na nosie oprawa oczu brązowa , rzęsy raczej krótkie i rzadkie delikatne rysy, mały nos, pełne usta jaki kolor mi proponujecie bo dzisiaj ufarbowałam ale nie powiem na jaki ;-)

Gość nawet ładna
ja pierldlore :-D zgadłaś taki kolor sobie zrobiłam cynamon :-)

Gość Anq25
No i bardzo dobrze bo taki idealnie pasuje:D

Gość Anq25
Brwi bez względu na kolor włosów powinno się przyciemniać o MAX 2 tony w stosunku do kolorów włosków naturalnych, żeby nie wyglądało to sztucznie i jedynie nadać im w zależności od koloru włosów i oczu ciepłą lub chłodną barwę. Wyjątek stanowią blondynki platynowe...ale one chyba i tak nie mogą naturalnie wyglądać:D

Anq W przypadku ciemnych włosów powinny być dwa tony jaśniejsze, a w przypadku jasnych włosów dwa tony ciemniejsze!

Gość Anq25
W przypadku ciemnych włosów powinny być dwa tony jaśniejsze, a w przypadku jasnych włosów dwa tony ciemniejsze! Co ty piszesz?!....to jak mam czarne farbowane włosy (naturalnie brąz) i brwi naturalnie prawie czarne to mam je rozjaśniać?! Logiczne, że nie! Brwi powinny współgrać z kolorem włosów...ale bardziej powinny współgrać z urodą, całą oprawą oczu itd...jeżeli jest potrzeba przyciemniać brwi o więcej niż 2 tony żeby współgrały z włosami to źle jest dobrany kolor włosów i tyle! Poza tym nie wiem na jakiej zasadzie stwierdzasz co jest kolorem jasnym a co ciemnym...np ten? http://www.zeberka.pl/img_users/1220882803.jpg

Gość nawet ładna
ta dziewczyna z ostatniego zdjęcia -właśnie takie mam włosy ale brwi troche ciemniejsze, może nie czarne ale takie http://www.kobieta.pl/uploads/pics/rf_brwi.jpg i do tego długie włosy w kolorze cynamon co na fotce wyżej dobrze to harmonizuje ?

Gość gość
Moim zdaniem nie ma żadnych ograniczeń. Wszystko zalezy od naszego podejścia, oczekiwań i potrzeb. Ja w wykonanym blondzie w studio stylizacji 63 poznań czuję się rewelacyjnie!!!