Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

nie rozumiem ludzie hetero

Polecane posty

Gość

licza sie przeciez uczucia a nie płec:classic_cool: ? opowiedzcie mi o sobie :classic_cool:

Gość poka foto

Gość
wszystko dla Was :classic_cool: pokaze i pójde spac :classic_cool: ;)

Gość nie ma tam nitz
:(

Gość na ludzi patrzymy podswiadomie
przez nasza seksualnosc :O

Do pierwszego posta - jestem hetero. 100%. Nie wyobrażam sobie związku z kobietą, ale mam wielu przyjaciół homoseksualnych oraz bi. Wspaniali ludzie - rzadko wśród hetero spotykam tak otwartych ludzi z tak ogromnym poczuciem humoru. Nie mam alergii na całujące się dziewczyny czy panów - uważam tak jak autor - liczą się uczucia, a nie płeć.

Gość widze że jestś zboczona
Człowiek homo lub bi to wynaturzenie. Zawsze ma on słabą energię seksualną (medycyna chińska tak twierdzi). Człowiek z normalną energia seksualną jest zawsze hetero, nie świntuszy (czyli nie potrzeba bu jakichś dziwactw do osiągnięcia satysfakacji), a po seksie zawsze jest energetycznie doładowany. Bi lub homo wcale nie czuja się dobrz po seksie, to ich tylko męczy i nigdy nie są w pełno zaspokojeni. Co do uczuć to zboczona orientacja rodzi zboczone uczucia. Jesteście chorzy, słabi, dziwni i zamiast spojrzec prawdzie w oczy uciekacie w twierdzenia że homo to normalność. Biedaki...

widze że jestś zboczona ----> W Polsce, tak naprawdę , to i tak nie ważne z kim. Ważne kto o tym wie :p

Gość Natiiiii
Mi sie podobaja dziewczyny tylko brunetki , krotsze wlosy, szczuple, cos jak ta z brzyduli ta co grala Jagienke. ja sie wstydze tego ze tak mam :(:( chcialabym tak nie miec. Czuje ze grzesze. Faceci wydaja sie tacy bezndziejni, dlaczego to nie jest ok ze dziewczyna lubi dzieczyne i czemu nie moze jej pocalowac np. w szkole? Kiedys myslalam ze kazda kobieta jest Bisexualna, ale teraz wiem ze jest inaczej, boje sie odtracenia dlatego nie wyznam Jej swoich uczuc. Dzisiaj ja zobacze w szkole, jest taka sliczna....

Gość
no nie ma :( przez 5 minut było :classic_cool: :D:D

Gość co się dzieje z kafe
??????????????????????????????????????????????? wszystkie tematy ktoś usuwa!!!!!!!!!!

Gość
nie usuwaja ale jakis wirus jest :O tylko stare dobrze chodza niech ktos idzie na redakcyjny sie spytac :classic_cool: 🖐️ )) ja ogladam galierianki

Gość gdzie te galerianki można
obejrzeć???????

W galerii. Najlepiej ogladać je w naturalnym środowisku :p

Gość
tvfilmy.pl juz jest :):) motzne :D:D :classic_cool: wpisz w wyszukiwarke i nie enterem a ten przycisk " wyszukaj" i ten z 2009

Gość
galerianki w naturalnych warunkach dobrze sie maskuja :classic_cool: jeszcze ani jednej nie widziałam :O

Gość
może dlatego że nie jestem dzianym facetem ? :classic_cool: :D:D ok juz spadam ogladac 🖐️ )))

Gość bertrtra
a dlaczego jak na Polskiej ulicy spotka chłopaka i dziewczynę liżących się przy wszystkich to są niesmaczni dla innych a jak sie dwóch facetów lize albo dwie panienki to mówią że miłość?

Gość
Szejku ale tak zayebista jak galerianki czy troche mniej ? :classic_cool: przypomniał mi sie kawał : rozmawia dwóch kolegów : A: jestem homoseksualistą G: a masz własną wille z basenem? A: nie G: a cabrioleta ? A: nie G: a chociaż włąsna firme? A: nie G: a ubierasz sie u najznakomitszych projektantów? A: nie G: to Ty zwykły gej jestes ,a nie homoseksualista :classic_cool:

Gość
zepsułam troche " pedał" miało być :O

Przerwa, prawdopodobnie jesteś jedyną osobą, która potrafi spalić dowcip w formie pisemnej :p

Gość
bertrtra --> no raczej tak nie jest :O Ci co sa zniesmaczeni widokiem pary, tych drugich wyzwa od ciot i beda zniesmaczeni podwójnie