Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i sama nie wiem

hindusi???

Polecane posty

Gość no i sama nie wiem

Musze sie zwierzyc i prosze o rade! Mieszkam w Kanadzie i pare dni temu poznalam fajnego kolesia - HIndusa, wydawal sie super, wiec pomyslalam czemu nie? Duzo gadalismy, bylam coraz bardzoej zauroczona, jednak na pierwszej "prawdziwej "randce (wczesniej spotykalismy sie wsrod ludzi) doszlam do wniosku, ze to ogromna pomylka. Mimo ze zawsze sadzilam ze Polacy przesadzaja z tym, ze hindusi zle pachna,itp to okazalo sie ze jego dom jest naprawde brudny i potwornie urzadzony, to w dodatku zapachy sa naprawde silne!! No i koles raczej nie bawil sie w jakies gierki i zaczal szybko przechodzic do konkretow, nachalnie mnie calujac itp. Po tym wszystkim zaczelam go unikac, a dzsiaj sie widzielismy (jestem niestety skazana na jego towarzystwo pare razy w tygodniu) i on zachowuje sie jakbym go skrzywdzila! jest obrazony i "niby smutny". Pisze to bo nie wiem co jest z tymi Hindusami! Chcial mnie po prostu wyrwac czy co? Jest inteligentnym wyksztalconym facetem..no ale po tym co widzialam nie chce miec z nim nic wspolnego

Gość pewnie nie tylko Hindusi
tak się zachowują. Przejdzie mu, znajdzie sobie inną i się pocieszy. No i oczywiście, że chciał Cie tylko przelecieć, a nie myślał o normalnym związku.

Gość hot italiano
I MIMO NACHALNEJ POPRAWNOSCI POLITYCZNEJ NIE OKAZALAS SIE LATWA DLA KOLOROWEGO? jestem pod wrazeniem , chcialbym taka kobiete nie przejmuj sie jego fochami!!najwazniejsze jest czego ty chcesz, nikt inny nie powinien za ciebie decydowac to jest prawdziwa wolnosc

Gość gość
UZV5ebF87l9SrRH3mlFFJ0XT