Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka trochę w niewiadomej

Właściwie to jak rozpoznać intencje faceta?

Polecane posty

Spotkałam się z facetem, którego poznałam przez internet. Koleś wydawał się całkiem sympatyczny, ma poukładane w głowie, swoje przeszedł, jest odpowiedzialny itd... to oczywiście wszystko moje obserwacje i odczucia, które mogą okazać się złudne, bo faceci różnych gierek się imają. Dlatego tak się zastanawiam, co taki ma naprawdę w głowie. Powiedział mi wyraźnie, że on nie szuka kobiety na noc ani na raz, szuka kogoś z kim mógłby być, ale w swoim krótkim życiu spotkałam tylko kilku na tyle szczerych aby przyznać się, że chodzi im tylko o bzykanie, a reszta to bajeranci, dlatego tak trochę się obawiam, że on też do takich należy. Jest bardzo przystojny, inteligentny i zabawny, więc ma wszystko czego szuka kobieta i sama nie wiem....

?

Hmmm... też tak sobie pomyślałam.

Gość a jakże
Obserwuj, miej oczy i uszy szeroko otwarte, nie projektuj własnych wyobrażeń, wierz faktom a nie słowom, a wkrótce się przekonasz o co mu chodzi.

chcesz być pewna?? skocz na główkę z pierwszego piętra z takiej wysokości jest nadzieja że przeżyjesz i tylko kaleką zostaniesz jak od ciebie odejdzie znaczy że świnia obłudna!!!

Przecież każda z nas przez jakiś okres czasu ma wątpliwości i ciekawi mnie jak je rozwiałyście?

Gość zwyczajnie
nie idz z nim do lozka tylko czekaj, czekaj, czekaj, do momentu az bedzziesz pewna ze nie tylko o seks mu chodzi:) ale pewnie ty bys chciala juz:)

Gość a jakże
Życie, moja droga, to ryzykowanie każdego dnia. Nikt Ci tu nie powie co masz robić. Jak nie spróbujesz nie przekonasz się. Każdy uczy się na własnych błędach i każdy przypadek jest inny. Więc nie pytaj.

Nie mam zamiaru iść z nim do łóżka przez najbliższe 2 miesiące, o ile będziemy się spotykać :) Ale nie mam przecież żadnej pewności, że nawet po pół roku nie bzyknie i zostawi, a i tacy się zdarzają.

Gość oni zawsze mają jedną
intencję :P:P:P

No właśnie. Tylko szkoda, że bawią się dziwnie zamiast powiedzieć z góry, że interesuje ich tylko bzykanie skąd ma przeciez pewność, że mnie nie interesuje?

Gość słuchaj tego gościa
"każdy facet myśli o tym żeby" ma rację!!!

Gość jajajaaja23
ja mialam zaj..tego chłopaka, (23lata a jednak okazal sie gowniarzem) pol roku bylismy razem, obiady u jego rodzinki itd. po pol roku 2 razy sie ze mna przespal i znalazł nastepna :(