Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie mi jakos i smutno

nie rozumiem czemu się tak dzieje

Polecane posty

Gość dziwnie mi jakos i smutno

okres mi się spóźnia już ponad dwa tygodnie, mam dziwne objawy ciążowe a w ciąży nie jestem :( - robiłam test w 38 dc i wyszedł negatywny więc ciąży nie ma... jutro mam iśc do gina po luteinę na wywołanie... ciaża nie była przez nas planowana, więc jak zrobiłam test i wyszedł negatywny to oboje zamiast się cieszyć poczuliśmy sie rozczarowani... ja się czuje tak nadal... nic z tego nie rozumiem... chciałabym już dostać okresu i chciałabym żeby dolegliwości ustały bo źle się czuję :( a tak chciałam się wygadać...

Gość ja tak mialam
ja tak mialam - doskonale cie rozumie... mialam tak w poprzednim cyklu -okres spoznil mi sie 17 dni poszlam do gina a on powiedzial ze nie ma tam nic (wczesniej sprawdzilam 4 testami),ale ze nie da mi nic na wywolanie bo okres nadejdzie-ale jakby nie nadszedl w ciagu tygodnia to mam sie zglosic i bedziemy dzialac... okres nadszedl po 3 dniach (czyli 20 spoznionych) i taka byłam jakas rozczarowana... i to był ostatni okres przez 9 miesiecy bo teraz jestem mamusia:) nastepny juz nie przyszedl wogole :)

Gość nic nie kumamaa
no to nie chcialas dziecka i sie nie cieszysz.Czy jak?? BEZSENS

Gość to mi trąci ciążą urojoną