Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youandme

Proszę POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Gość youandme

Mam dopiero 14 lat.. Jestem z chłopakiem od prawie 4 miesięcy.. niedawno zaczęliśmy uprawiać petting..on leżąc na mnie wiele razy sie spuścił (ale oczywiście mieliśmy bieliznę na sobie) obawiam się że mogło to dostać się do pochwy wiele jest przypadków ciężarnej dziewicy.. Czy mogę być w ciąży?? Jak tak, to urodzić dziecko?? Proszę o pomoc!! Złośliwe komentarze zachowajcie dla siebie..

Mam dopiero 14 lat.. Jestem z chłopakiem od prawie 4 miesięcy wszystko zbyt szybko kochana. Jak widać sama jesteś jeszcze dzieckiem, niedoświadczonym dzieckiem, które nie wie czego chce, To nie złośliwość tylko prawda. Po co ryzykujesz? 14 lat i po 4 ( o zgrozo) miesiącach znajomości..??????? Przemyśl czego chcesz.

Gość nie wiem czy to nie złośliwe
ale czy w domu nie czujesz miłości od rodziców, że tak wcześnie zaczynasz pieścić się z chłopakiem? To wręcz pedofilią można nazwać i jest ustawowo karalne :( Czy naprawdę tego potrzebujesz?

jest minimalne ryzyko zajscia w ciaze w ten sposob ale jednak jest jesli ma Cie to uspokoic to zrob test ale 14 lat to jeszcze nie czas na takie zabawy....

Gość hhhhhhaaag
twoje pytanie świadczy o tym że jesteś jeszcze dzieckiem. KAZDA dorosła kobieta wiedziałaby że w taki sposób jak opisałaś nie można zajść w ciąże:o chyba że jestes matką boską??? naprawdę wierz mi że jesteś jeszcze gówniarą, niegotową do seksu, bo twoje pytanie dla każdej straszej kobiety byłoby wrecz absurdalne

Gość hhhhhhaaag
m a d z ?>>>> jest minimalne ryzyko zajścia w ten sposób w ciąże???? przez bieliznę??????boże ty tez masz 14 lat????:o

Gość goska_toska
Do madz: proszę cię ty już się lepiej nie wypowiadaj, bo ja widać iQ u ciebie jest na poziomie przedszkola:( dziwi mnie co takie gówniary bez mózgów robią na forum o macierzyństwie:(

nie znamy do konca jak to bylo, jak bielizna i gdzie byl ten wytrysk - jesli w miejsca intymne to moze byc takie ryzyko lub jesli na rekach przenisli je w miejsce intymne, np placowka itp - nie wiemy jak to wygladalo dlatego napisalam, ze jest minimalne ryzyko zajscia w ciaze

hmm, z tego co mnie uczyli to można zajść w ciąże w takich przypadkach ale kiedy sperma dostanie sie do srodka prawda...hmm a jesli u ciebie ta sperma ma do pokonania bielizne i jeszcze twoją błone to jest to wręcz niemożliwe... najpierw chyba należało by sie troszke zapoznać z tematem a potem brać za realizacje.. na seks masz całe życie wiec po co tak wczesnie? sa inne sposoby wyrazania miłości tymbardziej w tym wieku, a jak widzisz sama potem tylko masz problemy czy przypadkiem nie jestes w ciązy... hmm a to pytanie czy urodzic? to już wogóle nie wiem jak sie ustosunkować.. pamietaj ze dziecko nigdy nie pcha sie na swiat jezeli bierzesz sie za sex musisz wiedziec że wiąze sie z tym także odpowiedzialnosc ze gdy pojawi sie dziecko trzeba je wychowac a nie zadawac takie pytania.. pozdrawiam.

goska_toska - zanim zaczniesz sie wypowiadac to pomysl - skoro dzieci zaczynaja sie tak bawic to mogly sie przestac kontrolowac i zrobic jak wyzej napisalam i nie znasz mnie, a juz obrazasz - to takie osoby powinny byc usuwane z kafe ps. 14 lat mialam kilkanascie lat temu ale nie musze Ci sie tlumaczyc bo nie dyskutuje z ludzmi o niskim poziomie, ktore sie tylko tu wypowiadaja aby kogos obrazic - zenada

Gość goska_toska
madz proszę cię ty rusz głową zamiast pisać takie głupoty a jeśli nie masz o czymś pojęcia to nawet tą głową nie ruszaj bo jak widać ci to nie wychodzi:( nawet gdyby spuścił się bezpośrednio na te majtki które miała na sobie nie zaszłaby w ciąże bo pleminiki muszą być wprowadzone w odpowiedniej ilości głęboko do pochwy. czy ty widzisz żeby ona gdzieś napisała o jakiejś palcówce i o tym że przenieśli pleminiki w miejsca intymne?:o napisała tylko ze spuśił się na nią kiedy miała na sobie majtki. ty kobieto naprawdę przenieś się może na inne forum bo aż przykro się robi po takich wypowiedziach:( ile ty masz lat???:(

Gość tu policeman
już mamy twój adres skąd to pisałaś. twój chłopak zostanie oskarżony o pedofilstwo i o seks z nieletnią a ty sama zamknięta w poprawczaku, dziecko.

nie mogłaś tak zajść w ciąże gdybyś zaszła chyba byłabyś pierwsza taka na świecie masz a ty już lepiej nic nie pisz bo zal.pl to co piszesz

"u ciebie na sprema ma do pokonania bielizne i jeszcze twoja blone to jest wrecz niemozliwe..." ??? przeciez blona nie jest zapora dla spermy - przeciez ona nie zatyka pochwy tylko ja 'zweza'

Gość kapusciana lala
jejku, trujecie jak jakies ciotki. wiadomo, ze 14lat to za wczesnie, ale zapomnilyscie jak same tyle mialyscie???? w tym wieku zaczyna nam interesowac plec przeciwna, gazetki dla 13-latek przepelnione rybrykami z seksem wiec czego sie spodziewac. zreszta, przypomnijcie soebie jak same bylyscie nastolatkami. bo chyba mi nie powiecie, ze czekalyscie do slubu?

madz po co sobie zaraz jakas "genialna" teorie do tego dopowiadasz:/ przeciez temat jest jasny i napisala autorka jak było:/ a ty dopowiadasz do tego wymyslone historie tylko po to zeby poprzec swoje wypowiedzi ktore sa idiotyczne:/ nie mogla tak zajsc w ciaze i koniec po co spekulowac "a moze sie zapomnieli i byla palcowka" , "a moze jednak jej sie spuscil do srodka i nie zauwazyla":/

ja nie czekalam do slubu ale nie 'bawilam' sie w ten sposob w wieku 14 lat - pewnie zaraz ktos powie, ze bylam opozniona ale sie ciesze, ze taka bylam

Gość buahahahahaah
Nikt ci nie powie że byłaś opóźniona bo nie uprawiałaś seksu w wieku 14 lat. Widać to wyraźnie po twoich wypowiedziach więc sprawa seksu schodzi na dalszy plan:P:P:P

przeciez napisala wyraznie (moze czytac nie umiesz), ze "lezal na niej, spuscil sie wiele razy... obawiam sie ze moglo to dostac sie do pochwy" - wiec jednak cos bylo

Gość kapusciana lala
a tak na marginesie: goska_toska - a skad wiesz ze ona ma blone dziewicza??? jezeli blona jest delikatna, to moze peknac podczas cwiczen, uzywania tamponow itp.

a ja wrecz przeciwnie.w wieku 14 lat mialam pierwszego chlopaka i chyba juz po miesiacu dotykalam jego przyrodzenia przez spodnie...on mojej krocza tez dotykal przez spodnie i nawet calowal moje piersi...ale w sumie na tym sie skonczylo.14 lat to wcale nie tak wczesnie,o ile z przejsciem do konkretow sie poczeka do wieku lat 16...ja mialam prawie 18,wiec wczesne poczatki niczego nie gwarantuja

Gość goska_toska
a czy ja coś pisałam o błonie dziewczej?:o m a d z ona się martwi ze coś sie dostało przez majtki do srodka, co jest niedorzeczne a nie ze zrobil jej jakas niezauwazalna palcówkę:o

goska_toska - Twoje wypowiedzi sa na tak niskim poziomie, ze nawet nie chce mi sie tego komentowac - szkoda czasu

Gość goska_toska
najlepiej napisać że ktoś ma wypowiedzi na niskim poziomie kiedy brakuje argumentów żeby napisać coś mądrzejszego:) jeszcze napisz że moję wypowiedzi są "prymitywne" i nie będziesz się zniżać do tej dyskusji:D to że ktoś się z tobą nie zgadza madz nie znaczy że jest na niskim poziomie, wysił głowę na trochę lepszą odpowiedz na moje zarzuty bo ta którą napisałaś teraz jest zenujaca:)

madz ok ale napewno jest to jakas bariera dla plemników i niejakie utrudninie zeby pokonać taka droge, a z takich osłabionych plemników to raczej nic nie wyjdzie...

pewnie, ze jest bariera i znacznie utrudnia przenikniecie plemnikow dalej, a ale jak ktos napisal wyzej nie ma pewnosci, ze autorka ma jeszcze blone

no w sumie tak madz, ale jak pisze "wiele jest przypadków ciężarnej dziewicy" sadzi że ta błone jeszcze ma... ja mysle ze małoprawdopodbne jest zajscie w ciąze w takiej sytuacji...i raczej ta dziewczyna tez nie jest tylko biedna spanikowała bo troszke ją to przerosło;-(

Gość youandme
no więc jeżeli chodzi o błone to mam.. i to nie jest tak ze my się znamy 4 miesiące..ja go znam od dłuższego czasu..a to że zaczeliśmy sie pieścić to jakoś tak samo wyszło..i zdawało mi sie ze to nie jest groźne...no bo co w tym takiego sie troche pomolestowac:):) ale martwi mnie to ze w tym tygodniu powinnam miec miesiączke a jej brak...