Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youandme

Proszę POMÓŻCIE!!

Polecane posty

no i własnie to w tym złego że może teraz jestes w ciązy i co zrobisz? usuniesz czy wychowasz? wydaje mi sie ze najpierw pomyslisz o tym pierwszym...

Gość youandme
nie mam pojęcia co zrobie..mój chłopak powiedział ze nie ważne co sie stanie ale on mnie nie zostawi.. boje się że mi mogą zabrać dziecko bo nie mam ukończone 15 lat..

ale jak urodzisz to bedzieswz miała 15? a ile ma twoj chłopak? bo wiesz predzej bym sie bała ze jego o pedofilie moga oskarzyc bo tak niestety bywa kiedy nie ma sie skonczonej przepisowej 15stki... Jesli twoj chlpak tak mowi to ciesz sie i nie zastanawiaj sie wogóle nad usunieciem bo z poczatku moze było by ci trudno ale z czasem kazdy ci pomoze bo kazdy to robi z mysla o dziecku ktore nie jest niczemu winne. Pamietaj ze lepszym człowiekiem okazesz sie gdy urodzisz i wychowasz jak potrafisz (a wierz mi ze napewno poczujesz wieź z maluszkiem) niz jak usuniesz;-/

Gość youandme
jak urodze to jeszcze nie bedę miała skończonej 15stki mam urodziny w lutym a dziecko byłoby w sierpniu.. mój chłopak ma 18 lat..

no to nie chce cie straszyc ale twoj chlopak moze miec z tego powodu problemy..;-( nie wiem co ci poradzic ale nie mysl o usunieciu... bo to by byla najwieksza głupota jaką bys zrobiła.. dasz sobie rady jak co;-) wierz mi. ja mam prawie 19 lat i za kilka dni mam termin porodu... na poczatku tez myslałam ze mi sie swiat zawalił...ale wszystko sie ułożyło;-)z poczatku moze byc trudno ale dasz rady;-)

Gość tupyyk
To jest zwykły pedofil,zapamiętaj to i omijaj go szerokim łukiem.Koniecznie też powiedz o wszystkim rodzicom .Z mojej strony zgłosiłam to moderatorom ,postarają się namierzyć cię i zgłosić sprawę policji .To nie twoja wina ,to zły człowiek,pedofil za to odpowie

nie strasz dziewczyny i tak juz ma dosc stresu... no ale chłopak niestety byłby oskarżony o pedofilie bez wzgledu na to ze powiesz ze go kochasz czy cos tam i ze tego chciałas...

Gość kolop
Popieram tuptyyk ,to się w głowie nie miaści ,ąby chłop się dzieckiem interesował.A swoją drogą to gdzie byli twoi rodzice jak się gziłaś?????????????????????????????????????????????

Gość ropew
Prawdę piszą ,a niech i ja nawet straszą .Ciekawe jednak ,że jak gacie podnosiła to wystraszona nie była.

kolop przeciez rodzice nie beda za nia krok w krok łazic..teraz to robi sie takie rzeczy niestety nawet w szkolach czy gdzies po krzakach...

Gość eryhko
Ja bym takiej łeb urwał ,a nie tylko straszył.Na takie dzi..i to tylko kindersztuba i pas.Widzieliście to spódnicy się zakasać nie bała ,a teraz ma stresik.Oby się okazało ,że jest w ciąży i to mnogiej.

najgorsze jest to że moze byc z tego dziecko, ktore niczemu winne zostanie albo usuniete albo urodzone i zabrane bo przeciez nie bedzie miała 15 lat... to ze sie gziła nie jest najgorsze w tym wszystkim...;-(

Gość bertka
To zależy także od rodzica jak dziecko wychowa.Jak jeżdżę po córcię codziennie pod szkołę(mieszkamy poza rejonem) to widzę jakie dziewczeta z jej gimnazjum wychodzą.I wierzcie mi są takie po których widać ,że już "chłopa mają" ,a są i takie ,których rodzice pilnują i to właśnie z nich wyrastają porządne panny.Być rodzicem to odpowiedzialność .A w takim wieku 14 -16 trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte dla dobra dziecka.

własnie...ale nie mozna obwiniac dziewczyny... w takim wieku dziewczyna mysli tak...jak dam sie mu zmacac to napewno bedzie ze mna dłużej...no i przede wszytskim myśla ze to ten jedyny wiec czemu nie? naiwność to domena młodych dziewczyn..

Gość yolop
W wieku 20 lat będziesz już matką piątki korzystajacą z opieki społecznej z marnym wykształceniem.

Gość ulalalla to ja
Mając 17 nie myślałam o seksie tylko o nauce .Dobrze pamiętam ,bo było to 3 lata temu .Nie sądziłam ,że są na świecie jeszcze takie naiwne dziewczęta jak autorka postu .To przykre,że dzieciom tak zależy na facecie i randkach .Na to jest czas koło 18-tki wzwyż ,a teraz to powinno się dziecię z koleżankami na ploty umawiać i zakupy ,a nie z panami na macanko.Wstyd mi za tą dziewczynę.

Gość ropewka
Toż ona sama na takie wróżby zasłużyła ,może jak się spełnią to się opamięta

A ja sie zastanawiam ,czego brakuje dzisiejszej młodzieży ( nie wszystkim rzecz jasna) ,że tak na siłę chcą być "dorośli".Za moich czasów........Choć mam "dopiero" 30 lat .

no nie szkoda mi jej tylko tego dziecka ktore moze sie poczelo... przeciez ono nie jest wiine temu jaka jest matka...o to chodzi.