Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne bardzo

menu 7 miesieczniaka

Polecane posty

Gość dziwne bardzo

rano piers 10 jogurcik 13 obiadek ze sloiczka 15 deserek (rozne albo sloiczek albo swieze owoce) 18 kaszka na dobranoc piers w ciagu dnia jak chce mu sie pic piers i czasami kilka chrupkow kukurydzianych badz maly biszkopcik co kilka dni czy nie za duzo tego? dodam iz na dniach planuje odstawienie od piersi i rano dawac mleko tylko wieczor kaszka i jogurt o 10 czy to nie bedzie malo mleka?

Gość dziwne bardzo
w nocy jeszcze si ebudzi na karmienie niby piersia trzeba w nocy karmic, niestety nie przesypia calych wiec jak bede dawala modyfikowane w nocy bede dawala wode jak sie bedzie budzil

u mnie jest tak: 6-7 mleko 180 ml 10 kasza 150 ml na mleku modyfikowanym lub jogurt 13 obiad 16 mleko 150 ml 18 deser - owoce 20 mleko 210 ml czasem trochę zagęszczone kaszą i idzie spać. W nocy nie je i nie pije nic, bo przesypia całą. W ciągu dnia też dostaje jakiegoś chrupka czy biszkopta. Miałam w planach zrezygnować z tego mleka o 16 ale się nie da z nim wytrzymać jak nie zje :o Aha i mały od początku karmiony sztucznie,waży 9 kg i jutro kończy 7 miesięcy

Gość dziwne bardzo
ja jak urodzilam chcialam karmic krotko ale sie nie udalo bo maly nie chcial pic zadnego modyfikowanego a sprawdzilam chyba wszystkie, martwie sie ze bedzie problem jak odstawie od piersi

Gość kwik
8:00- owsianka 11:00 - danonek 13:00 - obiadek 15:00 - deser 17:00 - mleko 180 ml 20:00 - kaszka W nocy budzi sie raz na karmienie tak ok 4 nad ranem i dostaje wtedy 150 ml. Nie za bardzo lubi mleko, choć kiedys był mlekołakiem... Pił mleko co 1,5 godziny, a powinien co 3...a teraz w wieku 7 miesiecy waży 10,5kg ;)