Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ECK

Kurs fryzjerski

Polecane posty

Profesjonalny kurs fryzjerski Całkowity czas kursu to 696 godzin z czego ca. 550 godzin to praktyka. Zajęcia odbywają się na renomowanych włoskich kosmetykach firmy Screen. Program kursu: Teoria fryzjerstwa (ok. 50 godzin), w którym zawarte są miedzy innymi zagadnienia: - BHP - Historia fryzjerstwa - Podstawy medycyny z dermatologią - Podstawy chemii Fryzjerstwo w praktyce (ok. 550 godzin), w którym zawarte są miedzy innymi zagadnienia: - Pielęgnacja włosów i skóry głowy - Dobór fryzury i koloru do charakteru i kształtu twarzy i sylwetki - Strzyżenie damskie i męskie: różne rodzaje i techniki strzyżeń - Koloryzacja włosów: różne rodzaje - Baleyage - Trwała - Stylizacja fryzur - Fryzury wieczorowe, ślubne i upięcia artystyczne Termin kursu: styczeń 2010 – kwiecień 2010 (po 8 godzin lekcyjnych dziennie) – zajęcia codziennie, od poniedziałku do piątku po 8 godzin lekcyjnych dziennie zazwyczaj w systemie jedno lub dwuzmianowym. Cena kursu: 4990 zł (wraz z preparatami, certyfikatem i dyplomem) SERDECZNIE ZAPRASZAMY Europejskie Centrum Kształcenia Ul. 3 Maja 3 83 – 000 Pruszcz Gdański Tel. 553-59-99 e-mail: szkolenia@eck.edu.pl www.eck.edu.pl

Gość gutikolo
to nie jest drogo,pytanie czego można się nauczyć przez 3 miesiące?niczego

Gość jakwidac
a w ogóle to za dużo teorii,niepotrzebnie,lepiej te godziny przeznaczyć na praktykę.Po takim kursie nie ma się takich umiejętności żeby pracę dostać-wiem o tym aż za wiele,też się kiedyś dałam nabrać,tylko kasę straciłam.Tego zawodu człowiek uczy się latami

Gość anka_www
Dokładnie. Zgadzam się z powyższą odpowiedzią, liczy sie praktyka. Ja zrobiłam kurs w szkole select w warszawie i z czystym sumieniem mogę go polecić. Duża ilość ćwiczeń, dużo klientek, fajna atmosfera. No i co jest najważniejsze - naprawdę czegoś się nauczyłam. A wiem, że to nie jest takie oczywiste wbrew pozorom:) takze polecam.