Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen25

siłownia-kiedy efekty?zapraszam do watku i wspolnego wspierania sie!

Polecane posty

Gość madlen25

czesc! od niedawna bo od miesiaca zaczełam chodzic na silownie w miedzyczasie bywam na aquaaerobiku i jak narazie nie widze efektów.moze mieśnie brzucha mam bardziej widoczne ale nogi, posladki, boczki bez zmian.staram sie chodzic 4 razy w tygodniu po godzinie ćw plus ten aqua 2 razy w tyg.tez zajecia trwaja godzine.wiec tygodniowo mam 6 godzin wysilku.kiedy mam spodziewac sie efektów?wiem ze waga nie poleci z dnia na dzien, bo mięsnie wiecej waza od tłuszczyku.myslalam jednak ze po ciuchach bedzie widac.prosze o pomoc.dodam jeszcze ze własciwie nigdy nie uprawialam żadnego sportu i zmobilizowac sie w moim przypadku do chodzenia na silownie było ciezko, nie chce przestac przez niezauważalne efekty, choc taka mysl juz przeszła mi przez głowe.staram sie nie poddawac i walcze ostro!a dziewczyny chodzace na silownie zapraszam do watku, milo jest sie wspierac w swoich zmaganiach z nadbagażem :)

efekty już pewnie są ale na razie są mało zauważalne ;) wiec spokojnie ćwicz a za jakieś 5 miesięcy będą już wyraźne efekty :)

Gość madlen25
dzieki za odpowiedz ;) dam rade, cierpliwie poczekam, ćwiczac uparcie! ;)

zapraszam na nasz watek dla dziewczyn cwiczacych na silownie! moze sie przylaczysz? :) ja cwicze juz 7 miesiac, pierwsze efekty widzialam juz po 3 miesiacach (ujedrnione cialo, lepsze proporcje), ale na prawdziwy efekt trzeba bylo poczekac 5 miesiecy :) a link do "naszego" topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4269235